2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Açıklandı
-
4 katına kadar çağırmamış anlaşılan
-
Sınav puanımızı görebiliyor muyuz?
-
Ben malesef kazanamadım kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@ankara0648 puan açıklanmadıgı İcin mi öyle düsündünüz
-
Kazananları tebrik ederim.Klasik sınav nasil kazanılır?Önerilerinizi bekliyoruz.
-
22 de 11 alım olacak baya iyimiş yapan olmamış sınavı zordu sanırım
-
Kurumu arayıp sınav sunucumuzu öğrenebilir miyiz acaba
-
Kurumu aradım aramamıza gerek kalmadı bugün yarın puanları yayımlayacaklarmış. Kazananlara şimdiden hayırlı olsun.
-
@errayn sınav kolay be yoruma dayalı idi bende zaten bundan korkmuştum çünkü beklentileri farklı olabilir komisyonun
-
@Willsmithh anladım hocam işte klasik sınav sıkıntısı o oluyor özellikle muhasebe hep korkutuyor bu sene kpss yaktı beni bile bile 10 tane soruyu yanlış yaptım yanılgıya düştüm en fazla bildiğim dersti birde bu klasikte daha belirgin olacaktır
-
@errayn bence klasik sınavlara bilgisi oturanlar girmeli şahsen alan bilgim sadece 1 yildır çalıştım güzel puan almama rağmen oturmaDi özellikle iyi puandan ziyade iyi öğrencilerin kazanacağı bir sınavdı
-
@Willsmithh kesinlikle hocam puan var ama bilgi eksik kalıyor değişik tarz çıktı mı far görmüş tavşan gibi kalıyoruz
-
@Willsmithh sınav kolay mıydı ? Şu ana kadar girdiğim en zor klasik sınavdı iktisat özellikle doktora düzeyindeydi hukukta bu neden şurda düzenlemiş sorusuna yorum yaptıysakta bilmeden yaptık yorumları kolayı neye bağladınız acaba merak ettim gerçekten bddk spk ve tmsf kıyasla bayağı zor bi sınavda ve 22 kişi geçmiş bu da bunun bi göstergesi şahsen
-
@clearman nerede yayınlayacaklarmış hocam ? Bira daha detaya inebilir misiniz ? Mail mi atılacak yoksa kurumun sayfasında herkesin puanı mı gözükecek ?
-
@jeanpaulsartre hocam sınav sonuç sayfasında yayınladılar nisan alımında. Tc ile kendi puanınıza bakıyorsunuz. Bireysel gösteriyor. Bugün yarın dediler. Tahminim yarın yayınlanır. Site üzerinden takip edebilirsiniz.
-
Geçen seneki alımda sınav sonuçları açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakat yapıldı bilgisi olan var mı?
-
@jeanpaulsartre hocam kolay demedi insana kolay gibi geliyor dediğiniz gibi birşeyler yazıyorsunuz yoruma açık ama bizden istenen muhtemelen bu değil demek istedim
-
@Willsmithh pardon hocam ben öyle algıladım galiba kusura bakmayın hata bendeyse özür dilerim iyi akşamlar
-
@jeanpaulsartre siz BDDK, SPK, TMSF sınavlarına girdiniz mi daha önce? Gerçekten bu kurumların sınava göre zor muydu? Özellikle BDDK Murakıplık ve SPK için soruyorum. Ben hiç girmediğim için kıyaslama yapamıyorum. Özellikle BDDK için çok zor diliyorlar. Çeviriden dolayı hiç girmemiştim. Alan kısmını soruyorum tabiki burada kıyaslama da