2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Sivka27 Bu sene yapılan BDDK SPK ve KGK sınavlarına girdim.Açık ara en zoru murakıplık.Daha sonra KGK en son SPK geliyor.
-
@hanniball anladım. Yorum için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar kgk listesi yanlis eski liste o. Mayistaki
-
@maliyaz69 tamam arkadaslar dogru liste
-
@Sivka27 bu sene girdim bddk uzm yard spk ve tmsf kgk kıyaslarsak en zoru kgk dıydı gerçekten 2 gömlek zordu ki mülakatta kalamadım tmsf de mülakata kaldım çeviri konusunda ise benim yds puanım var 62,5 o yüzden biraz bilgim var genel olarak metinleri anlayabiliyorum bazı kelimeleri bilemiyorsun tabi spk da türk ing ing türkçe metin cevirisi vardı ekonomi termleri üzerine dönüyor genelde metinler bddk da 10 tane cümleyi çevirmeni istiyodu hepsi ekonomi cümleleri eko büyüme arz talep aşina olunan kelimeler tabi gene hakim olmadıgım kelimeler vardı robust capital mesela(güçlü sermayeymiş) robustu bilmiyodum kgk iyi geçmemişti ztn ümitli değildim genel olarak böyle diyebilirim
-
@Sivka27 ama geçen sene kurumun kimse almaması ve bu senede 22 kişinin kalamsı 11 kişiyi yine doldurmayacagını düşündürttü bana sınavda sınıftaki uzman bize biraz bilgi vermişti toplam 60-65 uzm ve yard varmıs kurumda gerçekten cok az kişi şahsen 300 tane bagımsız denetm sirketi oldugunu söyledi o yüzden 4-5 kişi alırsa kurum gene iyi alım yapmıs olucam benim gözümde
-
@jeanpaulsartre yorumunuz icin teşekkür ederim. 102 Nolu sınıfta mi girdiniz? (Birinci katta) İnsallah listeyi doldururlar. Olumlu düşünmek istiyorum.
-
@Sivka27 tebrikler mülakata kalmışsınız hocam çok güzel bir kurum mülakat kazanmak nasip olur inşallah
-
@Sivka27 galiba orda girdim gözlüklü hafif sarışın bi uzman vardı genç aksanı düzgün kibar biriydi umarım öyle olur sizin için bi şey diyemem ama pek ümidim yok açıkcası kurumun geçmişteki uygulamalarına bakınca
-
@Willsmithh teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla olur. Sağ olun.
-
@jeanpaulsartre evet ayni sınıfta girmişiz. Bizim sınıftan ümitli olduğunu da söylemişti. Ben pek dinleyememiştim sonradan gelmiştim. Bizim sınıftan bildiğim bir kişi daha kazanmış. Listede gördüğüm kadarıyla. Hayırlısıyla mülakatımızda olumlu olur insallah.
-
@Sivka27 evet öyle demişti ben gaz veriyor diye düşünmüştüm hakkınızda hayırlı olsun ne diyelim kazanırsınız da başka sınavlara girmezsiniz daha tabi bilemiyorum belki de girersiniz o tercih meselesi
-
@jeanpaulsartre sağ olun Gaz değilde kurum hakkında bilgi verip biraz daha istekli ve sabırlı bir şekilde sınavı sonuçlandırmamız adına bilgilendirme yaptığını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar puanlar ne zaman açıklanır?
-
Sınav sonuçları yayınlanmış arkadaşlar tc kimlik numarası ile puanları görebiliyorsunuz
-
@ankara0648 sayfa hata veriyo bende bakabildiniz mi siz
-
@vito-tanzi baktım hocam ben
-
@vito-tanzi sayfa bende de hata veriyor.
-
İktisat yakmış ... neyse bana acı bir tecrübe oldu inşallah ilandaki sayı kadar alırlar da 11 arkadaşımızın yüzü güler. Şimdiden başarılar diliyorum geçenlere ve tebrik ediyorum .
-
@ankara0648 hocam klasik sınav nasil calistiniz?Test kitapları yeterli oluyor mu?