2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Kazanan tüm dostlarımızı gönülden tebriik ederiz.
Bizlerde sg denetmen yardımcılığı yedek bekleyen arkadaşlar olarak eğer feragat etmeyi düşünürseniz ve bizi bu konuda bilgilendirirseniz çok seviniriz. Tekrardan hayırlı olsun.
-
@hicks evet 5 kişi var. Daha öncede 4 kişi sağlıktan feragat etti diye biliyorum.
-
@gürkannn hangi kurumu kazananlar feragat etti ki bide arayipmi feragat ettiler hocam
-
asil arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim, emeklerinin karşılığını helaliyle aldıkları için de ayrıca tebrik ederim.
Diğer kurum listelerinde birlikte yer aldıkları kardeşleri için de aynı mutluluğa erişmeleri adına feragatlerini bekleriz.
Yolunuz açık olsun -
Sağlık uzman yardımcılığından da feragat eder misiniz
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim, ben de KGK yedek listesindeyim. Feragat verecek arkadaşımız varsa ve iletişime geçerse çok sevinirim.
-
@gürkannn hocam sağlık müfettişlik mi uzmanlık mı?
-
@iskender müfettiş
-
Merhaba arkadaşlar. 45 kişilik il göç uzman yardımcılığı mülakat listesinde KGK kazanan iki arkadaşımız var. Mesajımı görürlerse yarın kurum feragat dilekçesi gönderirlerse sonuçlar açıklanmadan iki kişiye daha umut olurlar.
-
Arkadaşlar evrakları ne zaman teslim edeceğiz yada hangi evrakları teslim edeceğiz bi bilgisi olan yada arayan var mı kurumu
-
Adalet Bakanlığı stajyer kontrolör mülakata giren arkadaşlar var ise lütfen feragat versin arkadaşlar durumları biliyorsunuz
-
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ
Öncelikle kazananları tebrik ederim. Spkyı veya başka kurumu kazanan arkadaşlar Bddk'dan feragat verirse hakkımız yenmemiş olur. Bddkda yedek kazanan listesi açıklanmıyor. Lütfen gerekli özeni gösterelim. -
Merhaba arkadaşlar sanayi müfettişliği mulakatindan feragat eden varmı acaba
-
@hicks var
-
@brkyskr sayı konusunda bir bilginiz varmı hocam
-
@hicks tam sayı bilmiyorum kendi adıma söyledim hocam
-
@brkyskr teşekürler hocam
-
@hicks ben de ettim hocam
-