DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
200 soru mu, sınavın sonunda fenalık garantili
-
Başkent üniversitesini aradım. Cumartesi sihhiyeden kalkan servisle hukuk fakültesine bir saat gibi bir sürede ulaşırsınız dediler. Servis kampüs içine giriyormuş
-
Saat kaçta kalkıyormuş?
-
Arkadaslar ilk kurum sınavım olacak hiçbir şey bilmiyor gibiyim ... ne biçim bir hismiş
-
Giris belgesini nereden aldınız. Ekrana gelen tek yer var orada acılan sayfa mı?
-
@wollstonecraft yalnız değilsiniz hocam
-
@brkyskr başkentin sitesinde var hocam Google'a başkent servis yazarsanız çıkıyor. Sabah 8. ve 8.15
servisleri yanlış gormediysem gitmek için ideal ama. -
@jook hocam onu ben de anlamadım yazdır a basıcam neyi çıkarırsa onunla gelicem
-
@jook hocam ilk başvuru yaptığımız 3 sayfa geliyor bi açıklama var üstte onun altında yazdır var . O galiba
-
Hocam ben şimdi çıkarttırdım . İlk sayfada çıkanmış . Yarım sayfa bir şey cıkıyor zaten . Fotoğrafınız ve başvuru kodunuz var mı dedi . Ve o sayfa olduğunu söyledi . Kafası karışan arkadaslar varsa diye paylaşayım dedim . Allah yardımcımız olsun yarın için
-
@wollstonecraft ben de o sayfayı aldım hocam. Aradim bana da oyle dediler. Yarim sayfa bir sey
-
@Shadowmoon Dostum bende görüştüm şimdi sıhhiyedeki bahsettiğin servis personel için falan dedi sınava gelecekler için ayrıca servis sağlanmadı falan dedi nasıl gelebilirim peki dedim
Koru metro durağının oradan fakülteye giden belediyeye bağlı ringler var saatlerini bilmiyorum ama dedi fazla mesafe yok orayla olmadı taksiyle geçersiniz dedi alternatif olarak aklınızda kalsın bu gidiş şeklide sıhhiyedeki olası sorun için. -
Arkadaşlar kalem silgi olayını sağlıyordu di mi kurum ?
Ve bana servisçi kişi Armada AVM nin önünde 08.15 gibi alabiliriz dedi
Var mı burda girecek kişilerden iletişime geçebileceğimiz -
@modigliani-0 kalem silgi sağlanıyor dostum. Getirmene gerek yok.
-
Sınava girecek herkese başarılar. İngilizcenin belirleyici olacağını düşünüyorum.
-
@jook Mantıklı olan da o hocam . Başvuranlar zaten çok yüksek puanı olan arkadaslar alan derslerinde aşağı yukarı aynıyız. Ama çok istiyorum . Allah nasip etsin inşallah çok isteyenlere
-
Sonuç belgesini son güne bıraktık şuanda sistem calismiyor belgeyi almak için internet sitesine giriş yapamıyorum. 444 error veriyor sonuç belgemi nasıl alabilirim ?
-
Şuan da siteye giriş yapabildim. Herkese başarılar diliyorum.
-
İktisadın son 13 sorusunu görünce hehehe
-
Mülakata kaç katı kalıyordu