DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@modigliani-0 ben kimden aldıgın konusunda bir şey demedim zaten benim kendim gözümle saydıgım sınıfta 20 kişi yoktu diger sınıfta giren arkadasın söyledigine göre 10-15 kişi yoktu dedi belki senin bilgin dogrudur ya da başkan öyle söylemiştir bilemeyiz net olarak kaynağının dogru olup olmadıgını bende kendi bildigimi söyledim hepsi bu
-
@Bahriye-Nazırı Alan puanı yetmediği için koşarak uzaklaşanlardan mısınız ?
-
Kaç kişinin girmediğini bilmiyorum tam olarak ama elinde olmayan sebeplerle başvurup gelemeyenler hariç tamamen keyfi nedenlerle bu sınava gelmeyen arkadaşlara bu dünya dönüp dolaşır karşılığını elbet verir.
-
yazmış ya arkadaşın biri puanı var girer dener diye ,iyi oldu onlara .boş boş atıp duruyorlar .takmışlar kafaya yds yi yds kolay biz de alırız,2 ay yeter .pazar yds yapıldı .girseydiniz de alsaydınız !
kurum hatalı en başta koyacak yds şartını bak bakalım kim girebiliyor . en azından 50 yds desin .Adamlar keyfe keder başvuruyor ,bi de gitmiyor .benim ingilizcem var 88 puanım var giremiyorum.
sonra da hakkıyla yds si olan adama çamur atarlar .kurum yds istemesinmiş.tabii istemesin ,istemesin ki SİZ BAŞVURUP BAŞVURUP GİTMEYİN . -
Arkadaşlar neler çıktı sınavda
-
Arkadaşlar teftiş kurulunu aradım sonuçlar bugün ya da yarın açıklanacak dendi
-
@modigliani-0 hocam kalbime indi ya sağolasın ben de aramayı düşünüyordum . İnşallah güzel bir sonuç alırız , zira kaymakamlık yıktı beni
-
Liste yayinlanmis ama hata veriyor.
-
-
Listeye ulaşılamıyor şuan kurumu aradım yükledik biz sizlerde niye açılmıyor dedi ismime baktırdım malesef olumsuz yds mi falan sordu büyük ihtimalle ingilizceden patladık muhaseben iyiymiş falan dedi çok merak eden varsa kurumu arayabilir dostlar
-
@karagergedan hocam hangi numarayi aradiniz
-
@aday135 0 (312) 212 21 53
Mesai saati dışında telefona bakan başkan sanırım haberiniz olsun -
Hala ulasamiyorsaniz listeyi indirdim ben.Bir siteye yukleyebilirim.
-
@Cura kazanan isimleri buraya kopyalasan daha iyi olmaz mı
-
@Cura yapabilirsen güzel olur siteye dahi giremiyorum şuan arkadaşların ismi var mı onu merak ediyorum
-
@karagergedan tesekkurler
-
@karagergedan, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Cura yapabilirsen güzel olur siteye dahi giremiyorum şuan arkadaşların ismi var mı onu merak ediyorum
Sayfa taratilip yuklenmis maalesef.Suraya yukledim.
https://dosya.co/fuqubxmysof2/Sözlü_Sınava_Girmeye_Hak_Kazanan_Aday_Listesi.pdf.html
-
Merak edenler için 37 kişi sözlü mülakata hak kazanmış 68.5 ile kapatmış birincinin 90 puan ortalaması var.
Birinci olan arkadaş ile sınav yerinde tanışma fırsatı bulmuştum potansiyeli oldukça yüksek bir arkadaştı şöyle anlatayım ilk senesinde kpssden 98 puan almış ayrıca ydsden 73 puanı vardı sınava beraber gittiğim arkadaşımda listeyi girebilmiş kendi adıma sevinemedim ama onlar adına oldukça sevindim umarım en güzel şekilde sonuçlanır süreçleri bizlere ise mücadeleye devam etmek düşüyor. -
@Cura Sağolasın dostum sayende ulaşabildim listeye
-
cok sükür kazandım