DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
yine torpil kazandı.
-
Ben buraya girmedim ama kuruma helal olsun. 1 ay içinde sınavı yaptı, mülakatı yaptı, hepsini açıkladı. Spk nın yazılıyı açıklamasını 2 aydır bekliyoruz.
-
1.alınmış 2 ve 3 elenmiş..
-
Kazanan iki kişiyi birebir tanıyorum.
Ömer Akıncı 2019 yılı Kpssde ilk yılında 98 puan alan bir arkadaş sınavlar vasıtasıyla tanışmıştım.Referans torpil kovalamayan her anlamda gönlü,bilgisi zengin bir arkadaş.
Meryem Uyar ise 2018 yılında Bakırköy Beyazkalem dersanesinde deyim yerindeyse beraber bot bağladığım bir arkadaşım.İlk yılında 90,2 puan almayı başarabilen, mükemmel bir karaktere sahip biri.
0 referans ile kendisine,bilgisine,geçmişine en önemlisi yaradanına güvenerek mülakata gitti.
Bu iki arkadaşın başarısının üzerine gölge düşürecek en ufak bir ithamı haketmediklerine kefil olabilirim.
Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
DHMİ Müfettiş Yardımcılığı büyük iş -
Yedek gelmis bana. Hayirlisi.
-
@karagergedan bende sınav 3. Arkadaşı tanıyorum ilk yılında 97 puan alan inanılmaz bilgili biri ki sınavdada 83 almış ama yedekte dahi kalamamış hayırlısı olsun torpilde varsada elbet çıkar hocam
-
@karagergedan sende Sinan Engin gibi herkese tanırım pırıl pırıl çocuktur diyosun.
-
@merasim34 Seni tanısam sana da derdim eminim dostum
-
@errayn Potansiyeli yüksek bir arkadaştır eminim o da umarım daha iyi konumlara ulaşır diyelim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Allah utandırmasın inşallah. Kazanan arkadaşlardan ricam başka kurumlara yapmış oldukları başvurulardan feragat etmeleridir böylelikle sizlerle aynı süreci paylaşan arkadaşların da önü açılmış olacaktır
-
Öncelikle kurumu tebrik ediyorum.2 ayda bütün süreci tamamladılar. Kimseyi töhmet altında bırakmayın arkadaşlar kanıtınız olmadan torpil vs. Kazandı diye kazananları tebrik ediyorum diğer kurumlar da dhmi örnek almalı ayrıca eğer forumdaysa bu kazanan arkaşlar herhalde daha iyi bi meslek bulamazlar sınavlarda bulunmazlar umarım en azından başka insanlara da şans gelir.
-
Kazanları tebrik ediyorum. Umarım kazanan arkadaşlar diğer kurumlara başvurmazlar bize de şans doğar.
-
@karagergedan öncelikle arkadaşlarımızı sizin vasıtanız ile buradan tebrik ediyorum. Kendileri de bu iletimi görüyor ise istirhamım mülakat esnasında muhatap oldukları durum ve sorulara dair olacaktır. Bekliyorum
-
Sağlık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı listesinde yer alan iki kardeşimizin de feragatlerini zorlu sürece devam eden kardeşleri olarak talep ediyoruz
-
@karagergedan hocam tanıdığınız bu iki arkadaş SGK’yı da kazanmış mıydı?
-
Mülakat aşamasına kadar gelip de kaybetmek üzücü oldu benim için ama bu süreçte mülakatta elenmek şaşırtıcı bir şey değil.
DHMİ sınavı 90 civarı bir puanla kapattı ve bana göre sınava giren herkes müfettiş yardımcısı olmayı hak etmiştir. Yazılı sınavı geçen arkadaşların puanları birbirine yakındı (1.olan arkadaş hariç, o zaten mülakatta da 1.oldu) . Mülakattaki herkes müfettiş yardımcısı olabilecek kapasiteye sahip insanlardı zaten. Kazanan arkadaşlara torpil vb demek bu zamana kadarki emeklerini hiçe saymaktır.
Ben kazanan arkadaşları tebrik ediyorum başarılarla dolu bir kariyer diliyorum. Başka sınavlarda süreçleri devam eden arkadaşlarının da ne sıkıntı çektiğini bildikleri için feragat işini zamanında yapacaklarını düşünüyorum.
Son olarak kurumu da tebrik etmek gerekir. Şu süreçte en kötü şey belirsizlik, kurum en kısa sürede sonuçları açıkladı bu belirsizliği kaldırdı.
-
Ömer akıncı kardeşim ulaştırma sınavına girme lütfen her sınav listesinde aynı kisiler barı hepsini siz kazanmayın bizde sıra gelsin yoksasadece sınava girmiş oluyoruz
-
@Willsmithh şimdi adamların ağzı kulaklarındadır
-
@rassal valla hocam inşallah öyledir ozellile belli kişiler birlikte giriyoruz sınavlara girmekte sorun yok da inşallah hepsini aynı kişiler kazanmaz
-
@Willsmithh hocam merak etmeyin zaten sınav kalmadi artik.Bundan sonra sıra hazine ve maliye bakanlığında.Yıl sonu hareketlligi her yıl olur böyle şubat marttan sonra ilanlaz azalir.Bu yıl iyi bir yıldı.Hazine ve maliye bakanligıda az sayıda ilana cikacaginiz sanmiyorum.Mhuy guy dguy vmy hatta hazine ve maliye mufettisligi