DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@58auhf58 tek özel sebebi maaşların çok iyi olması ve tabi vatandaşlarla uğraşma derdinin olmayışı
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@58auhf58 tek özel sebebi maaşların çok iyi olması ve tabi vatandaşlarla uğraşma derdinin olmayışı
Tüm memurların mı yüksek hocam? Ek ikramiye gibi olay mı var? Kurum avukatları da mı yüksek alıyor hocam?
-
@58auhf58 avukatları bilmiyorum ama özel havacılık tazminatı alıyorlar net maaşlarına ek olarak o yüzden normal memurun maaşı 6000 TL yi buluyor. Stajı bitirmiş hava trafik kontrolörleri 10.000 TL nin üstünde maaş alıyorlar.
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@58auhf58 avukatları bilmiyorum ama özel havacılık tazminatı alıyorlar net maaşlarına ek olarak o yüzden normal memurun maaşı 6000 TL yi buluyor. Stajı bitirmiş hava trafik kontrolörleri 10.000 TL nin üstünde maaş alıyorlar.
Özel havacılık tazminatı kurumdaki tüm memurlara veriliyor yani.. çok iyiymiş hocam. Kurum avukatlığı için düşünüyorum da ondan sordum...
-
Ön görüşmeler bitti galiba arkadaşlar. Var mı bugün giren
-
Arkadaşlar bu sınavda alandan baraj varmıydi esneklik gösterip fazla misi mi çağırdılar mülakata
-
Bugün mülakatlar için yorumum, kurum güzel ev sahipliği yaptı. Başkan Erdinç beye ve ekibine teşekkür ederiz Mülakatım 2-3 dakika sürdü. Kurum gerçekten güzel bir kurum, umarım herkesin gönlüne göre olur.
Açıklanma sürecininde hızlı olacağını düşünüyorum. Bakalım Kısmet
-
@teftiszade maaş konusunda bilgi alabildiniz mi
-
@merasim34 Ben sormadım maaşını. Soran arkadaşlar vardır diye düşünüyorum.
-
mülakatlar bitti sanırım.
Neler soruldu arkadaşlar mülakatta, alan mı sordular genel kültür mü ?
Birde kaç dk sürdü mülakat -
Her 5 dakikada bir duyurulara bakıyorum hayırlısıyla açıklansa keşke , listede adımı görebilsem ... o mutluluğu hayal bile edemiyorum şu an .
-
@wollstonecraft o kadar hızlı açıklanır mı hocam? Bir iki hafta bekleriz en azından.
-
@jook hocam en geç 10 gün diye söylenmişti mülakat günü . Kurumun süreci genel olarak yıpratmadan sürdürdüğünü de göz önüne alırsak ben cuma ve pazartesiden ümitliyim açıkcası .
-
@jook bir de hocam öngörüsmede zaten az çok tavrımız , konuşmamız vs. hakkında bilgi sahibi olundu ve mülakatta soru üzerineydi. Değerlendirmeleri objektif yapabilmek adına hem daha kısa hem daha net bir yol denendi . O yüzden uzayacağını düşünmüyorum ama tabii kurumun takdirinde . Ben açıklanmadan başka bir şeye odaklanamayacağım maalesef
-
@wollstonecraft Sağlık Bakanlığı Müfettiş yardımcılığı listesinde baya kişi varız buradan. Her ikisi olursa, Sağlık Bakanlığı benim için ağır basıyor açıkçası.
-
Yedek listede oluştururlar inşallah.
-
@teftiszade benim her yere karşı burası ağır basıyor hocam
-
bugün açıklanır mı arkadaşlar, henüz erken mi beklemek için sizce ?
-
@teftiszade okunmayanlarda görünce acıklandı sanıyorum Beklentim haftaya cuma.
-
açıklanmış