DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar ayın 24. De olan mülakatta bize alan soruları sorulacak yoksa sohbet havasında mi gececek
-
Öngörüşmeye girdim yaklaşık 1 saat sürdü, Rahat sohbet havasındaydı. Alanla ilgili soru gelmedi, üniversite hayatından konuştuk biraz. İngilizcenin öneminden, mevcut işimden gibi sohbet havasında geçti. Bakalım mülakat nasıl olacak.
Herkes başarılar şimdiden.
-
@teftiszade, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Öngörüşmeye girdim yaklaşık 1 saat sürdü, Rahat sohbet havasındaydı. Alanla ilgili soru gelmedi, üniversite hayatından konuştuk biraz. İngilizcenin öneminden, mevcut işimden gibi sohbet havasında geçti. Bakalım mülakat nasıl olacak.
Herkes başarılar şimdiden.
Tesekkur ederiz paylastiginiz icin.Ongorusmeye Ataturk Orman Ciftligi'nin yakinindaki binada mi girdiniz?
-
@Cura Evet hocam. Başkan beyle görüşülüyor sadece.
-
Maaş hakkında bilgiye ulaşan oldu mu ? Hala maaş konusu kafamda soru işareti
-
@teftiszade net maaş bilgim yok halı hazırda DHMİ de görevli bir arkadaşım var kendisi 10.000 TL civari aldıklarını söyledi müfettişlerin
-
Bir yonetmeligin en arka sayfasinda aldiklari havacilik tazminati gosteriliyor ama su an cikaramadim hangisi oldugunu.Yaklasik 2700 tl ek gelirleri var muf. yardimcilarinin yani yeni baslayan birisi 8 bin tl civari maas aliyor.
-
@teftiszade hocam ben de gittim ön görüşmeye . Bir başkan 2 başmüfettiş vardi. Alan sorusu da sordular hatta vukta kanun maddesi sordular. Ben daha rahat olur diye düşünmüştüm
-
@mülkiye_13 ben de gittim hocam. Sadece başkan vardı. Sanırım oturmuş bir uygulama yok. Konu nereye gidiyorsa oradan değişik sorular gelebiliyor. Bana da ekonomi ile ilgili biraz soru soruldu. Geri kalan kısmı genelde tanışma ve sohbetti
-
Öngörüşmeler mülakat niteliğindeydi sanki. Yada ben öyle algıladım
-
DHMİ de memur olmak bile herkesin gözünde çok değerli iken bir de müfettiş olmayı düşünemiyorum. Sanırım mükemmel bir his oluşturuyordur. Bir de ciddi Kariyer imkanı sunacaktır diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat Daha önce çok ön görüşmeye girdim, bunda daha çok heyecanlıydım. Zorlamadılar aslında, ama kalifiyeli personel almak istediklerini anladım.
-
Bu forumun sıkıntısı nedir Hiç aktif kullanılmıyor.
-
@teftiszade aktiflik durum yokki hocam heyecanla salıyı bekliyoruz genel olarak . Salıdan sonra da sonucu
-
Bugün bir arkadaşım daha girmiş öngörüşmeye, Başkan ve Başkan yardımcısı varmış. Sohbet havasında geçtiğini söyledi. Pazartesiye kadar devam edecekmiş
-
@teftiszade, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bugün bir arkadaşım daha girmiş öngörüşmeye, Başkan ve Başkan yardımcısı varmış. Sohbet havasında geçtiğini söyledi. Pazartesiye kadar devam edecekmiş
Evet sehir disindan gelenler icin pazartesi gunu yapiliyor ongorusme.Baskan derken Teftis kurulu baskani degil mi?
-
Acaba salı günü de mi sohbet havasında geçecek yoksa alan soruları sorulcak mi
-
@RqzeeT Salı günü çok kısa sürer hocam. Benim Tahminim Ön görüşme detaylı zaten ve Başkanda oluyor.
-
Güvenlik soruşturması neden istemedi ki mülakat öncesi ?
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Babamın emekli olduğu kurum, benim de çalışmayı hala çok istediğim bir kurum normal memurluğu bile olur ama 83 puana mümkün değil gelmez müfettişlik off off 2006 dan bu yana kurum ilk defa a puan türleriyle alım yaptı. Heralde bir sonraki alımı 2030 da falan görürüz
Hocam kurumu neden bu kadar çok istiyorsunuz, özel bi sebebi var mı?