DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hayırlı olsun arkadaşlar ilan.
KPSS P48 > 80 puan
7 kişi alınacak.
Buyrun detaylara; -
hayırlı olsun heralde tüm parayı istanbul-ankara arası otobüs firmalarına verıcez . ucuz yollu ankaraya gidiş taktikleri alabilirim.
-
İngilizce seviyesi ne durumdadır acaba bilgisi olan varmı
-
Sinav tarihi yok galiba?
-
@aroma Haberde var hocam, gözünüzden kaçtı sanırım.
-
@albertcamus ilani nerden buldunuz hocam
-
Coktan secmeli diyor ve sinav tek gün test olur herhalde
-
50 kişi alan bir kurum çıksa da girebilsek artık. Umarım 90 altına düşer
-
@Caykovski ingilizceden de 60 puan istiyor umarım İngilizcesi olmayanlar başvurmaz ve belki bir ihtimal bize sıra gelir
-
93,8le kapattı bile.
-
@paraşütçü-walras 91 92 arası kapatır hocam tahminim
-
7 kişi çokmuş
-
90 altı mümkün değil gibi
-
ingilizce çevirimi çoktan seçmelimi bilgisi olan varmı ?
-
ingilizce seviyesine göre başvurcam daha önce sınava giren arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmi
-
Sayıştay, sgk müf, dguy falan açıklandı bence 90 ın altına inebilir
-
@rassal 2019 puanları var ama daha
-
Ya şu İngilizcesiz bir ilan gelmezmi arkadaş teştiş kadroları genelde istemiyor ilginç bunlar istemiş
-
90 puanın altı imkansız gelmez.
Kpss2019 P48 90.6 puanı 156. sıraya denk geliyor buradan hesap edin ilk 140 kişi hesaplamasını + 2018 deki mükerrer puanları hesaba katmıyorum bile
Tek bir şans var nolur rica ediyorum ingilizcesi olmayan kişi başvurmasın ders barajlı sınavlar bunlar sallamayla olmuyor alanın ne kadar iyi olsa bile barajı geçemeyince kalıyorsun başkasının şansını elinden almayın hem Ankara gidiş geliş külfetine girmeyin.
Kpss puanın yüksektir başvuru hakkın sonuna kadar var inan en ufak bir itirazım yok ama realist yaklaşın başkasının başarıya ulaşma ihtimalini elinden almayın -
@karagergedan, içinde söyledi: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
90 puanın altı imkansız gelmez.
Kpss2019 P48 90.6 puanı 156. sıraya denk geliyor buradan hesap edin ilk 140 kişi hesaplamasını + 2018 deki mükerrer puanları hesaba katmıyorum bile
Tek bir şans var nolur rica ediyorum ingilizcesi olmayan kişi başvurmasın ders barajlı sınavlar bunlar sallamayla olmuyor alanın ne kadar iyi olsa bile barajı geçemeyince kalıyorsun başkasının şansını elinden almayın hem Ankara gidiş geliş külfetine girmeyin.
Kpss puanın yüksektir başvuru hakkın sonuna kadar var inan en ufak bir itirazım yok ama realist yaklaşın başkasının başarıya ulaşma ihtimalini elinden almayınKesinlikle katılıyorum arkadaşa