Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@aday135 ben itiraz ettim siz de edin
-
Kurumu da, kazanan arkadaslari da zan altinda birakiyosunuz burda ve yanlis yapiyosunuz. Napti kurum? kura cekerek mi belirledi size göre kazananlari ! Yapmayin arkadaslar bizim de kazandigimiz, kaybettigimiz sınavlar oluyo bi sey demiyoruz , boyle yapmiyoruz.
-
@icav hocam öncesinde kurumla görüşmek belki yeterli olabilir. Şuan hiçbirşey bilmeden neye itiraz edebiliriz ki.
-
@aday135 kurumu aradım kimseyi de zan altında bırakmıyorum ben kazandığımı düşünüyorum, TMSF sınavını kazanmadım çünkü iyi geçmedi ama burası soruları ve cevapları açıkladı sadece sürecin şeffaf olmasını bekliyorum o kadar.
-
@icav kurum aldığınız puanları söyledi mi?
-
@Bahriye-Nazırı hocam bende bu konuda birkaç birşey yaZdım beni mi kastettiniz anlamadım. Ama şunu açıkça belirtmeliyim kazanan arkadaşları tebrik ettim. Özellikle kazanan arkadaşlara bekledikleri doğru sayısını sordum. Sadece değerlendirme kriterlerini merak ediyorum. Amacım kimseyi zan altında bırakmak değil veya benim daha çok hal ettiğimi iddia etmek değil.
-
@aday135 hayır söylemiyorlar işte sorun orada.
-
@icav söylemiyorlarsa itiraz etmenin bir anlamı yok. Neye ne için itiraz edeceksin.
-
58-59 D bekliyordum. Kompozisyonuma da çok güveniyordum ama olmamış. Hayırlısı olsun
-
@enjoythesilence al işte hocam bir terslik yok mu sizin kompozisyonda iyiymiş valla çözemedim bende itiraz etmeyi düşünüyorum
-
Elenen arkadaşlar herhangi bir işte çalışıyor musunuz?
-
@paraşütçü-walras hayır
-
@keynes5 hocam kompozisyonu 3-5 cümle yazdım sonra baktım olmuyor çıktım diyip de kazanan var. Açıkçası benim kafam çok karıştı ama ne diyelim sağlık olsun. Vardır bir hayır bunda da, demek ki burada yiyeceğimiz ekmek yokmuş. Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@paraşütçü-walras ben cevap vereyim, çalışmıyorum
-
@aday135 sınav puanlarının açıklanmasını istedim
-
@paraşütçü-walras hayır.
-
@icav anladım inşallah açıklarlar hocam.
-
Bir önceki ilan döneminde ve bu seneki sınav okumalarından anladığım kadarıyla derslerin nasıl kendi içinde barajı varsa kompozisyona da baraj koyulmuş.
Alan neti yüksek olanlar tahminimce kompozisyonun barajına takıldılar.
Sınav öncesinde kompozisyon nasıl yazılır onun üzerine bile çalışmalar yapmıştım birkaç detayla listede yer bulabildim sanırım.Sınavda yarım saatimi kompozisyona ayırmıştım. Verilen konuyu örneklerle zenginleştirerek giriş,gelişme ve bir sonuca varılması gerekiyordu.Gelişme kısmında vakıf duası,bedduasından bile bahsetmiştim.Alan doğrum 60 onu da belirteyim.
Gazi aday işlemlerinde herhangi bir açıklama yok geçen sene de netlerin öğrenilmesinde zorluk yaşanmış forumda birkaç kişi nasıl ulaştığını yazmıştı merak edenler o forum sayfalarından okuyabilir.
Gelecek senelerde bu ilana hazırlanacak adaylara da not düşeyim zamanı geldiğinde birileri illaki buraları kurcalayacaktır kompozisyona da ayrı önem verin kurum oldukça önemsiyor. -
Bende 64 dogru ile elendim kompozisyona cok zamanim yetmedi ama yazdim biseler cok kotu degildi
-
@icav hocam bende aynı itirazda bulunmayı düşünüyorum. Aynı itiraz olmaması adına istediğiniz bilgiye ulaşırsanız paylaşırsanız sevinirim. Eğer ulaşamazsanız ben de farklı bir itirazda bulunayım.