Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@esraesra dosyalar üst üste konmuştu hocam, siyah bir kalemle de üstüne yazmışlardı.
-
@bitmeyenyds 98 toplam basvuru sayisi ise herkes sinava girer. Sayi düşük geldi daha cok basvuru olmasi gerekmez miydi hocam
-
@bitmeyenyds belgeleri saat kac gibi teslim ettiniz hocam mesai bitimine ne kadar vardi ?
-
@BatmanDarkNight YDS şartının olması, sınavın kgk ile aynı gün olması başvuru sayısının az olmasına neden oldu sanırım
-
@zz cok haklisinizz
-
@bitmeyenyds şehir dışından belge gönderen 80 kişinin eksik belgesi olduğunu onları aradıklarını söylemişlerdi. Onlar belgeleri tamamlamadıysa başvuran herkes sınava girebilecek gibi görünüyor
-
@zz 3 kez posta gonderdim ben. Eger gercekten belgelere diklat edeceklerse tabii ki eksik evraklari olanlar girmesin bi zahmet. Telefonla kac kere arayip ugrastirdilar beni evraklarim tam olmasina ragmen.
-
@zz insallah öyledir hocam
-
@BatmanDarkNight sizde ne eksiklik olduğunu söylediler
-
@BatmanDarkNight acaba sağlık durumu beyanı mı gözden kaçtı? Ben de sonradan gördüm onu.
-
Sınava girebilecekler ne zaman ilan edilir acaba.
-
@esraesra ya benden kimlik fotokopisi aldılar orda o da istenenler arasında yazmıyordu. Bir de müfettiş olmak için engelim yoktur diye belge imzaladım. Şehir dışından yollayanlarda bunlar eksiktir diye düşünüyorum. Çünkü 80 kişinin hata yapacağını da pek sanmıyorum
-
@paraşütçü-walras Arayın sorun belli değil dedi ben başvururken hanımefendi. En geç 15-18 Kasım sınava giriş belgesi alınacağı zaman belli olacak tabiki ama keşke daha önce belli olsa.
-
@esraesra saglik durum beyanı derken belgeleri elden teslim ederken engelim yoktur diye imzalatılan belgeyi mi kast ediyorsunuz ?
-
Ilanda saglik durum beyani yazmiyor ayrica beni arayan da olmadi.
-
@a-c-pigou 14.30 gibi teslim ettim hocam
-
@zz ben yanımda ne olur ne olmaz diye kimlik fotokopisi götürmüştüm ama benden istemediler bi sorun çıkmasın?
-
@bitmeyenyds benim gittiğim gün belgeleri teslim alan asıl kişiler yokmuş. Onlar da hangi belgelerin olacağını bilmiyorlardı. Belki garanti olsun diye almışlardır
-
@zz dün gittim son gün yani
-
@bitmeyenyds anladim hocam tesekkurler..