Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@esraesra Ben elden verdim benden de istemediler merak etmeyin sıkıntı olmaz
-
@esraesra benden istedikleri de e-devletten diploma ve sağlık beyanıydı tamamlayıp tekrar gönderdim ama kimlik fotokopisi söylenmedi umarım sorun olmaz
-
@Shadowmoon hocam normalde kimlik fotokopisini ne olur ne olmaz diye koymustum. Daha sonra evraklara bakarken fotokopi icin 'bu size lazim mi eğer değilse almam gerekiyor çünkü koymayanlari da ariyoruz gondersinler' diyerek fotokopiyi de ekledi.
-
Arkadaşlar sınav sorularıyla ilgili bilgi paylaşımı oldu mu forumda ben göremedim de. Daha önceden sınava giren, deneyimi, duyumu olan varsa bilgi verebilir mi biraz?
-
@bitmeyenyds hocam elden başvuru yaptım ben. Oradaki hanfendi merkezden gelecek yanlış gönderilmiş başvurular var demişti acaba bu 98 sayısına dahil mı bunlar?
-
@yıkıldım merkez ankara degil mi nerden geliyomus hocam
-
@BatmanDarkNight teftiş kurulu yerine genel müdürlüğe gönderenler olmuş başvuruları
-
@yıkıldım işte ben de şimdi yıkıldım ...
-
@zz öyle yıkılmalık bi durum yok kardeşim bana söylediklerine göre çok fazla bi sayı değilmiş. 100 110 aralığında bi başvuru olur dediler bana.
-
@yıkıldım ya biraz sınırda bi puanla başvurdum o yüzden tedirginim.
-
@zz 100 olmadı belki bilemiyorum 98diyen arkadaş acaba o anda orda olanları mı kastetti yoksa hepsi birden mı acaba? Inşallah 100u bulmamıştır...
-
@yıkıldım, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@zz öyle yıkılmalık bi durum yok kardeşim bana söylediklerine göre çok fazla bi sayı değilmiş. 100 110 aralığında bi başvuru olur dediler bana.
Isim ve içerik uygunluğu
-
@yıkıldım siz de mi son gun gitmistiniz basvuruya hocam
-
Ben belgeleri gönderdim sizin dediğiniz sağlık belgesini göndermedim ayrıca e devlet değil noter onaylı diploma gönderdim 87 ile başvurdum aramadılar ama acaba bir sıkıntı mı oldu ya
-
@sui-generus, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ben belgeleri gönderdim sizin dediğiniz sağlık belgesini göndermedim ayrıca e devlet değil noter onaylı diploma gönderdim 87 ile başvurdum aramadılar ama acaba bir sıkıntı mı oldu ya
Basvuru yapmasi kazanmasindan daha zor gercekten.Benim de saglik belgesi eksik bakalim ne olacak.
-
@Cura sormayın hocam birde öyle yazmışlar dedim tamam benim dosyayı kaldırıp kenara attılar kesin bakalım nasip diyelim
-
@BatmanDarkNight evet son gun gittim ben de
-
@sui-generus aynı durum benim de. Arayan da olmadı
-
@yıkıldım onu bilemiyorum hocam masanın üstündeki dosyaları gördüm ben devami var mi bilemiycigiiiim
-
@zz eminim benden sınır değildir hocam rahat olun :))