Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Eksik evrakın teslimi için başkanlıkla görüştüm komisyon listeyi hazırlama sürecindeymiş cuma açıklanacakmış liste haftaya zaten giriş belgelerin teslimi var.
Toplam başvuru 110 kişiymiş. Onayı beklemede olup bugüne sarkan posta gecikmeleri illaki vardır biraz daha artabilir kişi sayısı ama yine de tabanın 85 lere ineceğini düşünüyorum. -
@bitmeyenyds sınır diye kaç puanı kastediyorsunuz hocam
-
arkadaşlar meslek hakkında bilgi paylaşıldı mı ? turne, maaş vs. ?
-
80 81 ile başvuran kaç kişi var 110 başvuru varsa o 10 kişiyi bulmak lazım
-
@karagergedan 100 kisi olsaydi 80 tabanda kapatacakti 10 kisi fazladan var neye gore 85 öngörünuz?
-
@karagergedan posta gecikmeleri dikkate alinmaz yazar her ilanda hic okumadiniz mi ? Eksik evraklilari kabul edeceklerse eger haksizlik olur bu artik. 3 kez evrak gonderenin sucu ne? Umarim adil olur komisyon eksik evraklilari degerlendirmeye almaz.
-
@BatmanDarkNight bence en fazla 82-83
-
@BatmanDarkNight Dostum ilanda yazılanın ne olduğunu çok iyi biliyorum yazılanla fiiliyatla uygulananların bazen aynı olmadığını hepimiz biliyoruz bazısına olumlu bazısına olumsuz anlamda etkisi olacak esneklikler işleyişte tanınabiliyor.
Bugün gün içinde görüştüm. İlk aradığımda gelen postayı açmadıklarını belirli bir saat verdikten sonra tekrar aramamı istediler yazdıklarımı tekrar aradığımda öğrendim. İstenilen evrağı gönderdiyseniz başvurunuz tamamlanmıştır dediler. Bunun üzerine onaylanmış kaç aday var dediğimde şuan 110 kişi dediler.
Ana evrakları zaten tam olan adaylardan, kurumun geri dönüş yaparak istedikleri ek evraklara posta gecikmeleri adına esneklik yapacaklardır o da en fazla bugündür. -
1 kasımdan önce postaya verip daha sonra ulaşan başvuruları kabul edeceklermiş.
Sağlık beyanı ile tam bilgi alamadım.gondermeyen var mı?
-
@BatmanDarkNight, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@karagergedan posta gecikmeleri dikkate alinmaz yazar her ilanda hic okumadiniz mi ? Eksik evraklilari kabul edeceklerse eger haksizlik olur bu artik. 3 kez evrak gonderenin sucu ne? Umarim adil olur komisyon eksik evraklilari degerlendirmeye almaz.
Hiçbir şey olmaz. Asıl haksızlık atanma aşamasında istenilecek belgeyi göndermedi diye sınava almazsa olur.
Bizi de arayıp isteseler biz de göndeririz. -
Geç gönderenlerin ve eksik evrak yollayan kabul edeceğini telefon ile arayanlara söylemişler ama benim düşüncem daha fazla kişi aramasın diye yoksa çocuk oyuncağı mı bu. Devlet kurumunun sınavına başvuruyoruz. Başvurular başlayınca posta atan adamla başvuru son 2 gün kalmış yollayan adam ve sonra yetişmedi denmesi tamamen abes bir konu. Eksik evrak içinde aynı konu geçerli. İnşallah Teftiş kurulu sınırda kalan arkadaşların hakkını yemez. Geç başvuranın eksik belge yollayanı cezalandırır. Başvuran insanların çoğu 22-25 yaşında insanlar bir dahakine daha özenli olurlar. Sınırda kalan arkadaşlar bu konuda haksızlık yaşamak istemiyorlarsa vgm başkanı ve özel kalem e tweet ya da direkt vgm ye mail atsınlar. Haklarını yedirmesiner.Siz savunmazsanız hakkınızı kimse savunmaz.
-
@vali onayliyorum. Sayin vali , Adnan Bey e yazalim @evkaf
-
Arkadaşlar ortaya güzel konuşuyorsunuz hak verdiğim noktalarınız da var ama gözden kaçırdığınız bir nokta var.
Çocuk oyuncağı değil bu dediğiniz yer, ilan metnini eline yüzüne bulaştıran bir kurum. Geçmiş senelerdeki ilanı kopyala yapıştır yapıp puan türlerini güncellemeden ilana çıkan ( pareto üstadın twitine yardımcıları dönüş yaptılar sonra düzelttiler), istenilen evraklarda ‘ herhangi bir engelin olmadığına dair dilekçenin de ‘ (genelde yazılı aşamayı geçen adaylardan istenilen evraklar arasındadır ) olacağını açıkça yazmayan yine bu çocuk oyuncağı olmayan kurum.
Son zamanlarda böyle ihtilaf yaratacak kurum ilanı gördüğünüz ben görmedim. Hatalarını her seferinde düzelterek iş yaptılar. Eksik evrak beklenilen çoğu arkadaş da bu hatalardan muzdarip olduğu için ikinci defa posta ücretlerine katlanmak zorunda kaldı. Son güne kadar bekleyip ilana başvuran kişi hakkında dediklerinize katılıyorum bu yüzden yaptığınız hak hukuk aramanıza katılıyorum ama diğer görüşlerinize katılmıyorum. -
@karagergedan Kimsenin ortaya konuştuğu falan yok. insanlar ilanda yazan duruma sadık kalınmasını istiyor. Evet birilerinin burada canı yanacak ya evraklarında problem olanlar ya da puanı sınırda olanlar. Herkes kendi durumuna göre değerlendiriyor. Bir taraf evrakların eksikliğinin kabul edilmesini temenni edecek diğer tarafta ilana sadık kalınmasını temenni edecek. Çok abartılacak kavga çıkartılacak bir durum yok ortada. Kurumun yaptığı hata kurumu bağlar zaten o bizim konumuz değil.
-
@vali Kurumun yaptığı hata yüzünden bu diyalogları gerçekleştirmek zorunda kalıyoruz. İlana çıkış sürecini eksiksiz tamamlayabilseydiler bu sorunların bu muhabbetlerin hiçbiri gerçekleşmeyecekti.
Malesef iibfnin bir türlü üzerinden atamadığı o kısır döngünün etkisiyle kuruma kızıp söylenmemiz gereken yerde birbirlerimizle didişip kendi hak hukuklarımızı arama derdindeyiz. O yüzden umarım çoğunluk için en doğru olan uygularlar diyip iyi akşamlar diliyorum. -
Yanlış anlamada böyle evrakta eksiklikle felan rakip eleyeceğine git dersine bakta ele sağlık raporu ilanın bilmem neresinde yazıyor ve kurum eksik belgeleri olanları aradı şahsen beni aramadı ve bu yüzden evrakım eksikse aranmam lazımdı şimdi söyle hangi hakkın varda nereye itiraz ediceksin git dersini çalış sıranın sana gelmesi için dua et
-
@sui-generus Size cevap verecektim ama tmsf giriş belgeleri gönderildi. Mutlu olduğum için size karşı nezaketsiz birşey yazmak istemiyorum.
-
Şahsen banada geldi ama ben hala sizin sınırda olan puanınızla kendi çıkarlarınızı düşündüğünüze inanıyorum umarım başarırız ️️
-
İçiniz rahat olsun. Israrla sordum. Hem evrakları geç ulaşan hem de eksik gonderenlerin başvuruları kabul edilecek. Önce kadın telefona çıkmıştı sonra daha yetkili birine devretti. İkisi de aynı şeyi söyledi.
burada çocuklaşanlara gereksiz tartışmalara girmeyin.
Oldu olacak birilerine sıra gelsin diye başvuruyu çekelim -
@piko sağolasın artık insanlar cidden onu deme seviyesine geldi zaten yüksek puanlar süreci daha iyi yaşadığı için hassasiyet gösteriyor istisnalar dışında ama insanlar hala taş atma derdinde neyse sağolasın ️️