Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@sui-generus ciddiyse kusura bakma, degilse hic komik degil
-
@BatmanDarkNight ciddi kardeşim ciddi
-
@sui-generus üzüldüm, hangi evrak eksikti geçmiş olsun
-
liste sonrası twiter etiketlerine bakayım dedim. Ne kadar çıkarcı cahil insanlar varmış.kendine sıra gelsin diye twit atmışlar.bundan sonra aynı gün olan sınavlara da başvuracam.
https://prnt.sc/ptu2l6 -
@piko bu tarz ayak oyunları yapan insanlar başarılı olabilir belki ama mutlu olamazlar o yüzden fazla umursama.
-
@paraşütçü-walras neyseki SBB var,ona ağırlık veririz.
-
@piko gelmedi mi vgm sana, puanın mi yetmedi yoksa
-
88le listeye almamışlar
-
Eksik evrak gönderiyorsunuz sonra da listeye almamis diyosunuz. Çocuk oyuncağı mi bu? resmi bir iş bu , bunu ciddiye almayan adamlar zaten müfettis olmasin bi zahmet. Kurumu tebrik ediyorum bu konuda.
-
@BatmanDarkNight bilip bilmeden saçmalama ilanda yazılanları eksiksiz yolladım.
Arayıp soran oldu mu bu durumu
-
@huseyinht sen arayadur seneyeki ilana basvurursun anca hadi @piko da sana eşlik eder
-
@BatmanDarkNight cahil bebe. Puanım senden yüksektir. Şu forumda senin kadar gereksizi görmedim
-
@piko cahillik konusunda mirimiz sensin haksizlik etme
-
@BatmanDarkNight ehe ehe
-
Yarın kurumu arayacam duruma göre mahkemeye gidecem. Sırf gereksizin biri giremesin diye.
-
@piko koş koş mahkemeymiş ne diycen evrakim eksikti sınava cagirmamislar mi
-
Öncelikle @sui-generus arkadaşa geçmiş olsun benim düşüncem kendi şahsına değildi kurumun yaptığı haksızlıktı her iki taraf içinde bir haksızlık oluştuğu belli ama bunu herkesin kendi vicdanı verecek.
Beni üzen tek nokta var ki @piko @paraşütçü-walras bu arkadaşların beni farklı şekilde tanımlamaları oldu kimse hakaret etmedim kimsenin hakkına girmedim şuan listeye 80 kişide eklense ben listeden dışarı çıkmıyorum hala bana sınırda olduğum için böyle bir hareket yaptığımı iddia ediyorlar. Kendileri böyle düşünüyorsa kullandıkları kelimeler kendilerine yakıştırıyorlarsa sınav günü çıkışta buluşup çay içeriz sohbet ederiz beni dinlerler ne demek istediğimi bende onların ne demek istediğini anlamak isterim sonra gelip yüzüme karşı kullandıkları kelimeleri söylerler. puan konusu yapmışsınız sizde bende kpss sonuç belgesinin getiririz. Sizin ki yüksek tebrik ederim değilse sizde beni tebrik edersiniz ama insanların ösym nin yaptığı bir sınava göre sınıflandırmak ne kadar doğru. Biri demiş ki girdiği için mutlu olur ama hayatta mutlu olamaz. Komik malesef. dediğim gibi 80 eklense ne olur bende zaten sbb ye başvurdum ilk amacım ora kalp kırmaya gerek yok. Listede evraklarını zamanında ve tam yollamış olup giremeyen varsa onları içinde yine aynı tavrı gösteririm. Bundan sonra burayı meşgul etmek istemiyorum. hala derdi olan varsa özel mesaj atabilir. -
Arkadaşlar Daha önce soruşturmustum.Sınava girecekler kaç soru olacağı kaç dk olacağıni merak ediyorsa mesaj atsın. ama çıkarcılara söylememek kaydıyla.
-
@huseyinht Allah allah eksiksiz dosya gönderdiğiniz halde neden listede yoksunuz ki. Siz aradınız mı kurumu?
-
@vali kardeşim ben tweetlere istinaden dedim yoksa benim sizle ne işim olur. Sizi tanımam bile. Eksik belge konusunda kurumun istediği belgeler arasinda imzalı bildiri yazısı yoktu varsa da ben görmedim-dikkat etmedim. Beni pazartesi öğleden önce aradılar dilekcenin eksik olduğunu soylediler. Ankara'da yaşadığımdan çarşamba günü "Teftiş"e gittim ve masadaki hazir dilekceden birini imzalayıp çıktım. Kuruma verdiğiniz iletişim numarasını yanlış verme ihtimaliniz olabilir belki. Herkesi arayıp sizi aramayacaklarini düşünmüyorum. KPSS belgesini, YDS belgesini, e-devlet mezuniyet çıktısını koymayı unuttuysaniz da malesef haklılar.