Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Şimdi kurumla görüştüm üniversiteden onaylı diploma fotokopisi yollamıştım. O yüzden kabul edilmemiş. TMSF kabul etmişti elden verdiğimde ona aldandım. Neyse sağlık olsun. Giren arkadaşlara başarılar dilerim
-
@huseyinht canınızı sıkmayın kısmet olmamış, daha iyisi olur inşallah
-
Sınav giriş yeri=Gazi üniversitesi eğitim fakültesi,Emniyet mahallesi,Bandırma caddesi,No:6,Teknik okullar,Beşevler Yeni Mahalle/Ankara
Sinav giris saati=10:00
Sinav giris saatinden 1 saat önce giriş belgelerini oradan alabilecekmişiz. Bana bunlar dendi. -
@Marcuspowa bu sadece dışarıdan gelenlere mi böyle
-
@keynes5, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Marcuspowa bu sadece dışarıdan gelenlere mi böyle
Bana sehir disindan gelenler icin dediler ama arayip sorun isterseniz.
-
@huseyinht üzüldüm kardeşim geçmiş olsun. Başvuru yaparken mutlaka belgeleri ilk günden yollayın ve yollamadan mutlaka mezuniyet belgesinin ne olması gerektiğini kurumlara sorun. Başvuruların bitmesinden 3 gün once de basvurunuzun olumlu sonuçlandığını teyit ettirmeye çalışın. Hakkınizda hayırlısı böyleymiş tekrardan geçmiş olsun.
-
@keynes5 evet hocam il dışından gelenlere özel.
-
Ankara'da oturup sınav giriş belgesini elden teslim almis arkadaslar sinav giris yerini ve saatini belgeden bakıp yazsın da teyit edelim arkadaşlar
-
Giriş belgesinde sınav yerinin tam adresi ve saati:
GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
Emniyet Mah. Bandırma Cd. No:6 Teknikokullar-Yenimahalle/ANKARA
10.00-12.00
Bu arada moral bozucu bir haber vereyim görevli arkadaşa sordum göreve başlama ortalama ne kadar sürer diye en sonki alım 1 yıl sürdü dedi ona göre baz al gvs sürecinden falan bahsetti hep aynı teraneler yani her kurum aynı ömrümüzden ömür alıyorlar ya sabır ya sabır ! -
@karagergedan, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
10.00-12.00
Bu arada moral bozucu bir haber vereyim görevli arkadaşa sordum göreve başlama ortalama ne kadar sürer diye en sonki alım 1 yıl sürdü dedi ona göre baz al gvs sürecinden falan bahsetti hep aynı teraneler yani her kurum aynı ömrümüzden ömür alıyorlar ya sabır ya sabır !Aceleye gerek yok zaten hobby olarak bu sinavlara giriyoruz biz.
-
@karagergedan sinav saati 10 ile 12 arasi ise test yapacaklar yani?
-
kurumu aradım, net bir sınav bitiş saatinin olmadığı söylendi.
-
@kolonya Kendileri hazırlayıp, kendileri verdikleri giriş belgesinin üzerindeki yazılardan da haberleri yoksa vay halimize..
-
Sınava az bir zaman kalmışken sınav giriş belgesini alan arkadaşlar belge üzerinde yazan bilgileri paylaşabilir misiniz? Sınav yeri saati haricinde yazan bilgilerden.. teşekkürler şimdiden.
-
@arwen1 saat kaçta sınav
-
Sınav giriş belgesinin şehir dışından gelecekler için sınav günü alınabileceği söylenmişti fakat cuma günü kurumdan alabilir miyiz acaba?
-
@karagergedan, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
10.00-12.00
Bu arada moral bozucu bir haber vereyim görevli arkadaşa sordum göreve başlama ortalama ne kadar sürer diye en sonki alım 1 yıl sürdü dedi ona göre baz al gvs sürecinden falan bahsetti hep aynı teraneler yani her kurum aynı ömrümüzden ömür alıyorlar ya sabır ya sabır !@arwen1 20 gün önce paylaşmıştım.
-
@arwen1 sinav yer, saat ve kimlik bilgisi haricinde bilgi yok belgede
-
@keynes5 bir arkadaş paylaşmış 10 da yazıyor.
-
@kpssınavı yani sınavla ilgili aslında pek bilgi sahibi olmadan geleceğiz sürpriz bir olumsuzluk yaşanmaz umarım. IK da pek bilgi sahibi değil çünkü sınava yönelik