Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
2 saat icinde hem hukuk,maliye,iktisat,muhasebeden test sinavi hem de kompozisyon olacaksa tahminen 60-70 soruluk test sinavi olur.
-
@Cura Giriş belgesindeki 2 saatlik sınav aralığı biraz şüphe uyandırıcı başka bir arkadaş aramıştı sanırım daha da uzun sürebilir demişlerdi.
Kurumu arayıp net bilgiyi almak lazım aslında kaç soru olacak her şey muallakta şuan -
Sınava giriş belgelerini il disindan gelenler sinava girecegi yerden alacak.(ben de oyleyim) Sınav 2 saat test+kompozisyon olacak deniyor ama bakalım daha uzun olur mu?
-
@Marcuspowa Kurumu arayıp öğrendim ben sınav gününden önce Ankara'da olacağım için sordum yani cuma günü de kurumdan alabilirmişim belgeyi
-
@Mülkiye_17 Yani isteyen cuma günü kurumdan alabilecek ama sınav günü sınav yerinden de alabileceğiz. Dogru mu hocam?
-
@Marcuspowa Ben sadece cuma günü belgeyi kurumdan alıp alamayacağımı sordum ama daha önce de burada sınav giriş yerinde verileceği paylaşılmıştı yani her ikisi de mümkündür bence hocam. Yine de teyit etmek isteyen arayıp sorabilir tabi.
-
6 ay turne varmis bu meslekte bayan icin oldukca zor bi meslek
-
Geçen senenin formuna baktım 80 soru test alandan bir de kompozisyon. Başarılar herkese
-
E seviyesini yeni aldım ve sınavı kaçırdım. Her sene açılıyor mu bu sınav?
-
@Blueberry E seviyeyi alıp kaçırman ilan takibini düzgün yapmadığından olmuş dostum.
Yds/2 sonuçlarının açıklanmasından sonra geldi ilan E seviyeyi alabildiysen başvurabilirdin son ydsye girdim öyle aldım diyorsan o imkansız 24 Aralıkta açıklanacak o da.
3 yılda bir ilana çıkılıyormuş VGM müfettiş yardımcıları müfettiş olunca ihtiyaca göre ilana çıkma stratejisi uyguluyorlar. -
Arkadaşlar 8 ay turne 5700 civarı uzmanlıkla aynı maaş.(Mufettislerin daha yuksek maaş alması gerekmiyor mu?)8 AY TURNE. 8 ay turne yapan bir insanın ikametgahi neresidir? Açıkçası sınavı kazansam bile gitmeyebilirim. Yapabilir miyim pek emin değilim...
-
@Marcuspowa 8 ay turne disinda nasil calisiyorlar acaba
-
@Marcuspowa Hocam 8 ay turne net olan bir şey değil hatta abartı diğer müfettişlere göre turne süresi uzun oluyormuş vakıf sayısı oldukça fazla olduğu için teftişe gittiğin bölgedeki vakıflardan gerekli evrakların getirilmesi,incelenmesi vs. anadolu da turneler uzun sürebiliyormuş yani doğu bölgelerinde özellikle max 6 aydır turne işi.
Sınav sonucundan sonra mülakattan önce başmüfettişler sizlere öngörüşme yapıyorlarmış o sıra zaten sizde meslek için gerekli yeterlilikleri analiz edip, zorluklarından bahsediyorlarmış karar verme fırsatınız olur o dönemde.
İstanbul-Ankara tercih yapılabiliyormuş ikametgah durumuna göre ben İstanbul ikametliyim bahsettikleri İstanbul içinde iş yoğunluğundan ötürü turneye zaman kalmayacak ilçelerde dolanmak yetecekmiş.
Bir DhMİ olmasa da VGM altındasın ilerisi için önün açık -
@karagergedan Ben yanlış ifade ettim kusura bakmayın. Kontrol ettim cevapları E seviyesi geliyor, eylülde kıl payı kaçırmıştım. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
-
@esraesra kompozisyon ne soruluyor
-
@karagergedan Hocam 8 ay turneli olursa hakikaten çok zorlayıcı olur. 6 ay üstünü kaldıramam gibi ben. Ben de İstanbul ikametliyim. Istanbul'a atanma isteme durumu iyi o yuzden. Istanbul'da ikamet edenlerin turneleri daha mi az oluyormuş?
Başmufettisler gerekli bilgileri verir zaten eger sinavi gecersem diyorsunuz. Gelecekte ne gibi imkanlar olabiliyor? Mesela özele falan mi geçilebiliyor yüksek maaşla? -
@Marcuspowa Bir de bir keresinde vgmde lojman veriyorlar diye duymuştum. Bu konuda bilgin var mi hocam?
-
@Bahriye-Nazırı erkek için de kolay değil ki.hep mi bekar kalıcaz .
-
@voice bana devlette mufettisliktense banka mufettisligi daha mantıklı geliyor. Yine basvurduk sinava girecegiz ama bilmiyorum baslamak ister miyim burada...
-
@Marcuspowa banka müfettişliğinde iyi para var ve başka yerlere geçme imkanı da çok .bir tanıdığım taa 3 4 ay önce 10 bin alıyordu