Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@enjoythesilence Teşekkür ederim gazi üniversitesi üzerinden yayınlandığını düşündüm oralarda arıyordum
-
@karagergedan pardon pardon sanırım doğru cevapları optiğe işaretleyip onu koymuşlar bizim kağıdımız değil
-
Beklediğimden fazla geldi yanlışım biraz canım sıkıldı açıkcası yol yüzünden hiç uyuyamadım bazı soruları dikkatsizlikten basit şekilde kaçırmışım.
60 doğru var kompozisyon hakim olduğum bi alana denk geldi oradan eksiği tamamlarım inşallah mülakatı görmeye yeterli olur.
Sizlerde nasıl durumlar dostlar -
61 doğru kurtarır mı acep ?
-
@karagergedan kompozisyonda ne yazdınız tam olarak
-
@keynes5 Vakıf kültürünün doğuşundan başlayarak,toplumsal gelişimdeki önemini örneklendirdim oradan Osmanlı Devletinin ilerleyişindeki pozitif katkısı,toplumsal kaynaşması ile bağladım.
Giriş,gelişme,sonuç geçişkenliğini iyi sağladığımı düşünüyorum.Bundan birkaç ay önce Vakıf Katılım Bankasının müfettişlik mülakatı için hazırlanmıştım vakıf kültürünün detaylarına inmiştim o zamandan aklımdan kalanlarla zengin güzel bir yazı oldu ama dediğim gibi 0 uyku ile girdim sınava dikkatsizliğimden kompozisyon çok etkilenmemiştir umarım. -
@karagergedan benim de hep basit hatalar yapmışım 58 doğru var. Kompozisyonu 1 sayfa yazdım umarım ordan tamamlarım
-
@enjoythesilence Birkaç arkadaş daha paylaşımda bulunursa sınavın ortalama belli olacak gibi duruyor 60 doğru etrafındayız şuan
-
@karagergedan aynen bakalım dostum, umarım mülakat görmek nasip olur
-
Ben de 60 doğru bekliyorum ama hiç umudum yok. İlk 20ye girmek için yeterli olmaz diye düşünüyorum
-
55-58 arasi bir doğrum var. Kompozisyonu iyi yazamadim. Mulakata kalamam bence. Zaten bu kadar uzun turneleri kaldıramayacağımı düşünüyorum. Hiç üzülmem gelmezse.
-
@zz ilk 20 olayı olamayabilir baraj koyup muhtemelen 70 puan üstünde olabilir
-
@keynes5 inşallah öyle olurr
-
Iktisatta 22. Soru olan Marjinal fayda sorusunun hatali oldugunu düşünüyorum. Soru koyucular acaba farkettiler mi ki hatalı olduğunu
-
- ve 59. sorular cok buyuk ihtimalle hatali yapabilen varsa yardimci olursa sevinirim. 36. soru kesinlikle hatali iptal edilmesi gerek. 17,21,29 da sikintili sorular.
-
Arkadaşlar doğrularınız nedir
-
36 ve 59 cidden iptal edilmeli
-
36 ve 41 pardon
-
- soru hatalı değil mi? Kasıt değil taksir de yeterli diye hatırlıyorum.
-
41 59 doğrular 36 sıkıntılı
17 de
suçun olusması kastın varlıgına baglıdır direkt kanun maddesi taksir istisnai durum ya
Orda onu a sıkkına koyarak cogu kisiye yanlıs yaptırmıslar b bariz hatalı olan direkt kanun maddesini alıp degismisler