Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan aynı durumdayız hocam. Umarım emeklerimizin karşılığını en yakın zamanda alırız
-
@Shadowmoon Umarım umarım inşallah 🤲
-
Kazanamamisim. Zaten mufettislik konusunda istekli degildim turneleri fazla falan diye.
-
Sistemden sınav notlarını göremiyoruz dimi
-
Kazanamamışım.. Kompozisyon belirleyici olmuş anlaşılan. Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanan arkadaşlar Kompozisyon hariç kaç doğru bekliyordunuz? Sanırım kompozisyon fazla etkili olmuş.
-
Tebrik ederim arkadaslar . Ben bu sınava girmemiştim ama sorular yayınlanınca çözmüştüm. Kompozisyon konusu neydi acaba merak ettim de ?
-
Benim 61 doğrum vardı listeye girememiş nasıl bir kompozisyonsa heralde sınavın ağırlığı oraya verilmiş gerçekten çok enterasan Allah'a havale ediyorum
-
@wollstonecraft "osmanlı devleti bir vakıf medeniyetidir"
-
@keynes5 hocam itiraz edin ben de edeceğim 60 doğrum var böyle saçma sapan bir okuma olamaz, kompozisyonu nasıl okudularsa artık sinir küpüne çevirdiler beni
-
@icav arkadaşlar belki kazanan arkadaşlar daha çok doğru yapmıştır diye sordum ama görmediler sanırım. Kurumu arayıp ordan Bilgi almak daha sağlıklı olur.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum burda ismen gördüğüm diğer teftiş sınavlarında arkafadar var bir an önce inşallah mesleğe girersiniz yol açılır bizede
-
Kompozisyon bir bilgi sorusu değildi net cevabı yoktu anlamlı cevap veren herkese tam puan vermeleri gerekirken, vakıflar genel müdürlüğü sonuçları çok güzel açıklamış test olan sınavda ne puan sıralaması var ne başka bir şey şeffaflık 0. Testten 80de 60 doğrum vardı ama mülakata kalamadım niye kalamadığımı da öğrenmek istiyorum karşıda muhatap yok vakıflar teftiş kurulunu ne zaman arasam bilmiyoruz bilmiyoruz başka bir şey dedikleri yok.
-
@aday135 hayır değil mülakata kalanlar arasında arkadaşım var cevapları beraber kontrol ettik benden 5 soru daha az doğrusu vardı süreç şeffaf değil sınavın nasıl okunduğu belli değil.
-
@icav açıkçası bende hatırlayamadıklarımı yanlış saymama rağmen min 64 doğrum vardı. çok merak ediyorum puanlamayı nasıl yaptıklarını. Ya kompozisyonu çok ciddiye aldılar ya da optikte bir sorun oldu sanırım.
-
@icav hocam mahsuru yoksa mülakata kalan arkadaş kaç doğru bekliyordu?
-
Benimde olmamış kazanan arkadaşları tebrik ederim haklarında hayırlısı olsun. İlanı,listenin açıklanması, İİBF olmayan Gazi Üniversitesinin sınavı yapması vs. açısından değişik bir sınav tecrübesi oldu.
-
@aday135 tabi söyleyeyim arkadaşım 55 ile kaldı mülakata ben de 60 ile kalamadım
-
@icav hayırlısı olsun hocam ne diyelim ne desek boş sanki.
-
Aday işlemi sistemine girip sınav sonucunu görebilen var mı arkadaşlar?