Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@voice bu kadar zorlamaya 6 bin lira maaş vermeleri saçma. Başka iş imkanlarina da geçiş imkanı kısıtlı bir kurum gibi duruyor. Biraz bilgilendirecek kisi lazim bize.
-
Tren garindan gazi egitim fakültesine nasil gidilir arkadaşlat
-
Arkadaşlar aştiden nasıl gidilir gazi eğitim fakültesine
-
@Bahriye-Nazırı tren garının önünden dolmuş var. Gazi fen edebiyat fakültesine gider mi diye sor, geçer derse bin.Fen edebiyat kapısından girersen çok uzak değil zaten eğitim fakültesi
-
@Anadolukartalı aşti önünden dolmuşa binin. Sabancı kız yurdunun orda indirin beni derseniz zaten orası Gazi üniversitesi ana kampüs girişi, kapıda sorarsınız eğitim fakültesini yönlendirirler
-
Teftiş Başkanlığı yapacakları sınavın içeriğinden bilgileri yok büyük ihtimal test olacak sürpriz orada anlarsınız tarzında lakayık bir konuşma şekli dedim personel alıyorsunuz nasıl bilginiz yok sizce garip değil mi bu durum dedim sert çıkıp tersleyince anca insan yerine koyuyorlar aklım almıyor nasıl bir mantık bu.
10.00 başlayacağı kesin 12.30 a kadar uzayabilirmişmişte kesin değilmiş her şeyi üniversiteye bırakmışlar anlaşılan.
Allahtan burada forum varda az çok içeriğe ulaşabiliyoruz gerçi orası da muallak şuan son alımı Yıldırım Beyazıt üniversitesi yapmış bu sene Gazi yapacak sonumuz hayr olsun ne diyelim.
Herkese başarılar şimdiden. -
Sorular detaydı. Kompozisyonu 1 sayfa yazdım.
-
@Marcuspowa ben de 1 sayfa yazdım
-
Zor muydu sorular arkadaslar
-
@Bahriye-Nazırı genel olarak basit ama bazıları detay olan bir sınavdı.
-
Kaç katı mülakat çağrılacak dostlar
-
@keynes5 belli bir sayı yok ama 4 katı olur muhtemelen yani 20 kişi
-
@enjoythesilence aynen bende baktım bulamayınca bir sorayım istedim sağolasın
-
Peki bu kompozisyonun ağırlığı nedir nasi bi puanlama var ilan bayagi eksik bu konuda
-
@keynes5 dhmi de sayi belirtilmemisti. Siniri gecen herkesi cagirdilar
-
@jook sınır da yok
-
@jook o zaman buda böyle olabilir 70 puan olur heralde geçen mülakata kalır diyebiliriz yada 4 katı herşey mümkün
-
Cevap anahtarı yayınlanmış
-
@esraesra Nereden ulaştınız sitede göremedim
-
@karagergedan dostum duyurular kısmında kitapçığı ve cevap kağıdımızı optiği yayınlamışlar
https://www.vgm.gov.tr/duyurular/mufettis-yardimciligi-sinavi-ile-ilgili-itiraz-duyurusu
Bu duyurunun en altında