Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@sui-generus hocam 88 ile başvurmuşum 110 kişinin başvurduğu söyleniyor. 10 kişi benden yüksekse helal olsun derim işime bakarım. Siz toplumu düşünüyorsunuz ben şahsi düşünüyorum yapmayın gözünüzü seveyim. Puanım sınırda falan demedim hiçbir yerde sınırda olan arkadaşlar için tavsiyede bulundum.
-
Kaçla kapatmış öğrenen var mi arkadaşlar ?
-
@BatmanDarkNight açıklanmış mı hocam
-
açıklandı. 81 le kapamış gayet iyi başvuran herkes girmiş sanırım
-
Sinav giris belgeleri onumuzdeki hafta kurumdan alinacakmis.Bizzat mi basvurmak gerekiyor yoksa baska birisi araciligiyla alabilir miyiz?
-
Kurum 81le başvuranların hepsini cagirmis normalde küsürata da bakmasi gerekirdi hadi iyisiniz .
-
80le kaçırdım maalesef. Sizlere başarılar
-
Sinavdan bir saat once sinavin yapildigi yere gelindigi taktirde giris belgesini alabilecegim soylendi.0312 430 14 78 'i arayarak teyit edebilirsiniz.
-
@Cura sinavin yapildigi yer giris belgesinde yaziyo ama
-
@BatmanDarkNight, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Cura sinavin yapildigi yer giris belgesinde yaziyo ama
Haftaya arayip sinav yerini ogrenebiliriz.Zaten tek sinav yeri olacaktir 105 kisi icin.
-
Kompozisyonda ne soruyorlar arkadaşlar
Bide kompozisyon harici test anladığım kadar -
@vali haklıymışsın kardeşim kusuruma bakma 87 ile başvurum kabul edilmedi hakkını helal et...
-
Sınav Yeri: Gazi Üni. Eğitim Fakültesi Teknikokullar F Blok Beşevler/ANKARA
İl dışından gelecekler için sınav saatinden bir saat öncesinde ilgili kişiden giriş belgesi istenebilecekmiş. Belge olarak kişi listesinin çıkarılıp kişinin adını belirtmesi lazımmış falan filan.
Kalem, kimlik getirilecekmiş.
Birde kompozisyon haricindeki kısmın test mi klasik mi olduğu sürprizmiş.Artık söylemek mi istemedi o da mı bilmiyor anlamadım anlayacağınız enteresan işler devam ediyor.
Kurum ilanın başlangıcından beri bomba gibi ilerletiyor süreci -
@karagergedan ilanda bilim sınavı test usulünde yapılacak yazıyor.
-
@sui-generus kinaye mi ciddi mi kardeş?
-
@paraşütçü-walras bilim sınavı dediği kompozisyon dışındaki maliye iktisat muhasebe hukuk dersleri heralde
-
@paraşütçü-walras, içinde söyledi: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@sui-generus kinaye mi ciddi mi kardeş?
Kinaye yapiyo o küçük akliyla O
-
@keynes5 "kompozisyon sınavı klâsik, bilim sınavı test usulünde yapılacaktır" yazıyor yani evet.
-
@paraşütçü-walras Dostum o yazıyı okudum bilerek üstüne basa basa o şekilde sordum verilen cevap bu şekilde oldu.
Test diye odaklanıp klasik çıkarsa şaşırmayın gerçi kurumun klasik sınavı yapabilecek kabiliyetlerinin olmadığını da ciddi ciddi düşünmeye başlıyorum artık. -
@BatmanDarkNight ne kinayesi ya ciddi hocam ciddi listede yokum bugün çok konuştum değiştiremeyiz dediler