İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
-
@Müşrif iskan nerden çıktı sanırım delirecem
-
@Müşrif göçmenlerele alakalı yerler var onlara bak çok birşey yok zaten o kanunda
-
@errayn Ben bi ara Turizm Teşvik Kanununda buldum kendimi
-
@kemankeşş diplomat pasaportubda kanunda ne kadar sureli oldgu yazmiyor nerden calisiyon
-
@adanali01 yazıyor hocam görev süresi seyahati boyunca ya da max 2 sene ya da Dışişleri bkn tespit edeceği süre için geçerli
-
Şimdi kanunları çıkartacağımda 6458 , cb düzenlemesi ile alakalı daha sonra pasaport kanunu ve türk vatandaşlık kanunu çıkarmay düşünüyorum başka çıkarmam gerek var mı yardımcı olue musunuz
-
@Baelish hocam zaten kanunlar yormuyor beni belirsizlik yoruyor neye çalışacağımız belirsiz hadi ana hukuklar tamam iktisatta öyle maliyede belirsiz şahsen bunaldım
-
@errayn işgücü iskan tc vatandaşlığı
-
@kemankeşş işgücü ve iskanda ekledim tamam hocam benim dediklerimde fazlalık olan varmı peki
-
@errayn yeterli hocam ams 6458 iyi çalışmanız lazım kolay görünen ama çok bilgi içeren şeyler var bol okuma ve not
-
@kemankeşş tamamdır hocam teşekkür ederim büyük ihtimalle 3-4 defa dönmeyi planlıyorum onu diğerlerinin zaten tamamı değil sanırım onlar çok uzun sürmez
-
Iskan kanununda nerelere bakmak lazim
-
@kemankeşş onu gordumde soruda 1 sene dyrda o yuzden sordum
-
@adanali01 tekrar etmiş olduk eyvallah
-
-
Iskan kanunuya ilgili sadece gocmenlerle ilgili olan maddelerden sorumluyuz demi
-
@errayn Bende Gözlerim görmüyor artık yeni yeni kanunlar okumaktan
-
@kemankeşş Keşke bunu daha önce bilseydim hepsini okudum neyse tekrarda elerim artık
-
@kemankeşş uluslararsı hukuga felan nasil calisiyorsun