İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Birleşmiş milletlerde savaşa karşı hızlı ve esnek çözüm hangi organıyla oluyordu arkadaşlar
Güvenlik konseyi mi genel sekreterlik mi -
@errayn biliyorum hocam bakalım sınava kadar napacagız
-
20 soruluk uluslar çok Allah a emanet Attığımızı tuttur ya rabbim
-
@kemankeşş kpss ulus ile kamuya bakabilirisn hocam benzer hatt aynı soru gelebilir
-
@Müşrif aklımda soru varda kanunlar tam oturmadan yazmıyorum bu kezde diğer kanunda kabul vs edilir olue kimsenin günahına girmek istemiyorum durduk yere
-
@errayn yönetim bilimi siyaset bilimine bakacağım kpss kaynaklarından hocam kafa kaldırmıyor daha fazlasını bu ikisinden kaç soru gelir acaba
-
Uluslararası ilişkilerle alakali soru var mı acaba
-
@kemankeşş soru sayısını bilmiyorum ama kamu mezunu olduğum halde gram bilgim yok bende 20 de 20 atacağım artık şansa kaç tutarsa
-
Bence mevzuata abanalim. 80 soruluk alani iyi yaparsak 20 soruda 7 8 tuttursak yeter
-
@errayn bu kanunda süreli çalışma izinleri 1 yıl sonra 2 yıl sonra 3yıl olarak mı geçiyo acaba önceden 1 3 6 olarak tı sanırım
-
@maliyeci16 evet 1 yıl 2 yıl 3 yıl iş değiştirirsen tekrar baştan devam eder
-
@maliyeci16 ilk başvuru 1 yıl ilk uzatma 2 yıl sonraki uzatmalar iş değiştirmezsen 3 yıl ama değiştirirsen baştan tekrar
-
-
1 turkuaz kart
2 mavi kart
3 uzun dönem ikamet izni
4 en az sekiz yıl kanuni çalışma izni olanYukarıdakiler hangisi 6735 sayılı uluslararası iş gücü kanunu uyarınca süresiz çalışma izni için başvurulan ve süresiz çalışma hakkı veren madde ve maddelerdir?
A)yalnız 2
B)1 ve 2
C)1-2-4
D)1-3-4
E)3 ve 4Arkadaşlar yazılan sorular hatalı olursa kızmadan yargılamadan uyarırsanız sevinirim gözümden kaçabilir yazarken bazen karışıyor
-
@errayn B
-
@errayn bende aynıyım unutuluyor kafayı yedirtiyor
-
@Ertuğrul-Bey bir kez daha bakınız hocam
-
-
@Baelish doğrudur hocam
-
@errayn D