İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Borclanma nasil devletin surekli geliri olabilir aklim hayalim almiyor
-
@whshw hocam eğer sürekli demek istediyse soru ben arizı ne bilmiyorum senyoraj nasıl olmuyor
-
Arkadaşlar bir alım daha olacak. Sayısını bilmiyorum ama yakın bir tarihte bir alım daha olacak. Benimde sınırda kaldı malesef. Insallah bir sonraki alımda iyi yapariz
-
@Willsmithh benim yarısındanda fazlası yanlış. Maliye mezunuyum
-
@errayn senin kac çıktı hocam
-
68 doğru benim hadi geçmiş olsun
-
@scofieldmustafa son 20 hariç 63-65 arası ama
-
666 doğru var benim de
-
@errayn hocam marjimal tasarruf srtarsa maarjinal tuketim azalir carpan azalir is diklesir
-
@IS-LM şimdi anladım ben çarpanı yapıp 1 bölü yapmayı unttum desene eyvallah hocam
-
@errayn cidden sıkıntı hocam 70 baraji olan bi sınava 80 soru üzerinden girmek. Daha mantıklı yapilabilir sorular olur 5 6 yapariz diye düşünüyordum ama..
-
@scofieldmustafa kamu mezunu olduğum halde ben bile yapamadım aşırı saçma sorulardı son 20 si
-
@errayn hocam arizı gecici demek. Ozellestirme geliri gecici bile olsa yada senyoraj borclanma da asla devletin surek geliri olamaz
-
@whshw anladım hocam benim maliye zayıfta anlayamıyorum kavramları
-
Hukuk 17. Soru d de doğru değil mi
-
@whshw sınavda aklıma gelmedi ama simdi kafami duvara vuruyorum hocam arizi gelirlerde borçlanma vardi nasil kacirdim onu ya. Kpss den beri maliye bakmayinca boyle oluyor
-
@Willsmithh çok haklısınız hocam anayasa,idare, medeni, borçlardan bu kadar az soru gelmesi çok saçma.
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@errayn hocam arizı gecici demek. Ozellestirme geliri gecici bile olsa yada senyoraj borclanma da asla devletin surek geliri olamaz
iptallik soru hangisi değildir mi demek istediler herhalde
-
@guymağduru hocam bence sınavın en iyi iki bölümü hukuk ile iktisattı hazırlayanlar başarılı ama maliye bence en saçmasıydı
-
@guymağduru aynen oyle. Buna itiraz edicem ben