İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Müşrif D
-
@Müşrif hıcam bu işgücü mdde 12 kapsamında mı hazırladınıx bu soruyu
-
@Pirinçkimirinçki bende öyle düşünüyorum
-
@Müşrif güzel soru hıcam göxümden kaçmış 6458 md 89 iyi ki yaxdınız böyle bir soru
-
@Müşrif hocam soru 6458 mi şayet işgücüyse 1-2 olması gerek
-
6458 md 89 arkadaşlar cevap d
-
@scofieldmustafa tamamdır hocam zaten çalışma belgesi ibaresi var 6458 e göre soru işgücünde ikamet izniyle alakalı dikkat etmemiştim teşekkürler
-
@errayn evet hocam. Diğerlerini de hatirlatmakta fayda var başvuru sahibi ve mülteci başvurusu üzerine calisma izni alabiliyor
-
@errayn 6458 hocam
-
@kemankeşş işgücü değil hocam 6458
-
@Müşrif aynen hocam baktım şimdi gelebilcek bir tip soru
-
İstanbul da çalışan atanan var mı aramızda ya gerçekten çok mu uzun çalışıyor kaçta çıkıyor bu il göçler ?
-
ilgöç uzman yardımcılarının maaşları tam olarak ne kadar bilgisi olan varmı ?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
MESLEK TANITIMINI da şöyle bırakalım,
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.html
-
Yav arkadaslar bu iskan kanunu cok mu onemli bana biraz karisik geldide
-
@whshw ben ilk 15 maddeyi okudum dahada gitmez o
-
@whshw hocam ne varsa ilk 10 15 maddede var zaten. Onlarda da pek bir sey olduğu söylenemez şöyle bi yüzeysel bakmaniz faydalı olur
-
@MartinLuther pek birşey yok gibi umarım ordan soru kaçırmayız
-
Arkadaşlar kpss kamu yönetimi ve uluslarası ilişkiler çıkmış soruları bulabilen veya elinde olan varmı? Yahut bunla ilgili kitap ismi verebilecek olan varmı ben gördüğüm kadarı ile bazı sorular direk çıkmış kpss soruları eğer çıkmış sorulara bakabilirsek epey faydası olur gibi
-
Son açıklanan ekonomi verilerini toplu halde bulan var mı acaba? Verilerle ilgili soru çıkıyor.