İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar Cumartesi sabahı Ankara-1 derece gösteriyor,bir İzmirli olarak kolay değil:) herkes sıkı giyinsin.
-
@errayn içişlleri
-
@bucalı Valla bende akdeniz ikliminden çıkıp geleceğim Eskişehir'de okuduğumdan dolayı bir tecrübemiz var çok şükür.
-
@plansız Hocam aynı fikirdeyim sevdim bu başlığı
-
@Willsmithh Hocam nereden bakabiliriz
-
Buyuksehir belediyeleri ilce belediyelerinin butcelerine kac gun icersinde nereye itiraz eder ve kac gunde sonuclandirilir ?
İdarenin kusursuz sorumlulugunda nedensellik baginin aranmadigi tek durum nedir ?
-
Göç kurulu ile göç politika kurulu aynı kurul mu?
-
@whshw 10 dabıştay 30 gün
Sosyal risk -
@errayn hocam arkadaşımdan bir soru bankası aldım 1.kere çözdüm genelde ordaki sorulara çok benzer şeyler var
-
Arkadaşlar sınava giriş belgesini indirdiniz mi? Bende açılmıyor sormak istedim.
-
@kemankeşş Dostum şimdi ne desem havada kalır, ben girdiğimde sınavı asbü yapmıştı şimdi aybü sanırım:) Eski sorulara bakarsanız, az çok bi tahminde bulunursunuz. Önyargı oluşturmak gibi olmasın sadece bi tecrübemi aktarmak gibi şunu söyleyebilirim, üniversiteler sınav hazırladığında çok KPSS gibi olmuyor, bizce önemsiz gibi duran ya da detay sayılan şeyler soru olabiliyor, ha bunun için ekstra birşey yapılmaz zaten, alan bilginizle böyle soruları toparlamaya çalışacaksınız. Onun haricinde hukuk iktisat maliyesi iyi olan avantajlıdır ama mevzuat ve muhtelif test ters köşe yaptırabilir. Sınav boyunca dikkatiniz, algınız açık olsun, şimdiden başarılar dilerim.
-
@plansız evet hocam muhtelif emanet valla çıkmış sorularla da olacak iş değil alan mevzuat toparlayıp yüklenmek mantıklısı
-
@plansız Hocam benim önceki başlıklardan anladığım kadarıyla Yıldırım Beyazıt üniversitesi hem Rekabet Kurumu ve İlgöç için soruları hazırlamış ve alan kısmı biraz "değişikmiş" sanırım. Şunun şurasında Cumartesiye ne kaldı. Girip göreceğiz artık
-
@kemankeşş hocam aynen kamu veya uluslararası ilişkiler okumadıysanız daha zor hale geliyor en kısa sürede hangisi artarsa ama bence çıkmışlar bakın mesela montro lozan balkan antanti bağdat paktı bunlar hep çıkmış bi göz gezdirin mesela uluslararası ilişkiler teorisi realizm neorrealizm sadece isimleriyle kim bulmuş tanımı yani bunlara sınavdan önce toplam 4 5 saat ayursaniz bence faydası olur
-
@Willsmithh anladım hıcam bende ösym den indiririm ama 2019 bulmak lazım ondan çıkabilir
-
@Baelish valla hıcam 2018 vakıfbank sımavından iktisattan 25 yapmıştım Boğaziçi hazırlamıştı onun kadar saçma ve zor bir sınav daha olamaz vakıf kadar zor olmaz bence girmiş olan bilir
-
@kemankeşş boğaziçi soruları saçmalık ötesiydi nisan 2019 da girdimde bende çocuğa hazırlatmışlar gibiydi
-
@asimetri indirmedim ama baktım
-
@errayn aynı sınav 2019 du 18 yazmışım
-
@kemankeşş Ösym'nin sınavları gerçekten kaliteli oluyor. Daha ötesi yok.