İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaslar insan haklari kamu kısmında mı geliyor
-
Arkdaşlar ceza da şu gelebilir
Konsolosluklar da işlenen suçlar Türküye de işlenmiş sayılmaz
-
@kemankeşş evet. Cunku diplomatlari ve nato askerlerini kendi ulkeleri yargilar
-
@kemankeşş Yada Belçika kuralı gelebilir
-
Arkadaşlar merhaba ben sınav sabahı ankara otogarda olacağım da okula en kolay nasıl gidilir otogardan ankarayı hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
-
@Müşrif İlk defa duydum valla İlginç bir kuralmış
-
Arkadaşlar su ihtilaflı kısım için inkilap ve çağdaş baksak faydası olur mu? Siyasi tarih diyor ama belli de olmuyor bu işler bakan var mi?
-
@kalendermeşreb siyasi tarihe bakmaya çalıştım kafam patladı vazgeçtim olmuyor hocam olaylar birbirleri ile bağlantılı bir yeri bilmezsen yapamıyorsun soruyu zaten unutuyorum hocam ne olacak bilmiyorum o bölüm
-
@kemankeşş tarihim fena değil benim ondan ben ne olur ne olmaz göz gezdireyim. siyasi tarih konusuna baktım adana görüşmesi vs var çağdaş işe yarar gibi.
-
@Baelish devlet başkanlarına ve ailesinin hayatına karşı işlenmek istenen suçlar siyasi suç olarak nitelendirilemez diyor hocam
-
@kalendermeşreb o yüzden bende çağdaşa bakıp gireceğim inşllah tutar okuduklarımızdan
-
Asagidakilerden hangisi borc iliskisini sona erdiren hallerdendir ?
A ifa
B ibra
C yenileme
D takas
E ikale -
@whshw ikale
-
@whshw Vakıfbank'ta böyle bir soru çıkmıştı hocam Borcu sona erdiren halleri ile ilişkisini sona erdiren halleri karıştırmamak gerek Yanlış yapmıştım
-
@kemankeşş aynen hocam dogru diyorsunuz bende simdi hatirladim ciktigini aman dikkat bu tarz bi soru cok adam eler gelirse kacirmayalim
-
Kamu harcamalarının görünüşte artış nedenlerinden birisidir
Askeri nedenler
Deflasyon
Döviz kurunun yükselmesi
Sosyal nedenler
Nakdi Ayni usule geçiş -
@tubaay reyhani karakoç hocanın 43 videoluk bir listesi var, ondan mı bahsediyorsunuz?
-
@kemankeşş c mi
-
@whshw bravo güzel soru buda
-
Arkadaslar sinir disi etme karari resen valiliklerce alinabiliyor muydu