İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@samettin ben yazmadım hocam olabilir
-
Sığınma evleri asagidaki hangi birimin gorev alani icindedir ?
A yabancilar dairesi
B destek hizmetler
C dis iliskiler
D uyum ve iletisim
D duzensiz gocArkadaslar şıklari kisaltarak yazdim
-
@whshw destek gelir burdan
-
@dust7 hocam 7-8 km var diye biliyorum 30 dk sürer en az
-
Şimdi uluslararası korumadan hariçte tutulanlar arasında Türkiye'de hapis cezası verilmes gereken suçu işleyenler ikincil korumadan yararlanamaz diyor. Peki bu kişi böyle bir suç işlemiş olsun kendi ülkesinde ölüm cezası verilcek yine mi yararlanamaz
-
@Müşrif aman hocam dur :))
-
@errayn Ahahahhaha tmm geri aldım.
-
@Müşrif bu tip karışıklık baya var misal 6458 ile işgücü kanunu bazı konularda çakışıyor birinin oluru diğeri için sınır dışı sebebi gibi
-
Arkadaslar kanundaki gecici maddeleri okuyor musunuz? Yani okumaya gerek var mı?
-
@Mrt1313 göz attım hocam ben pek sanmıyorum soracaklarını ama
-
Arkadaşlar yabancı kimlik numarasını kim veriyor İçişleri bakanlığı mi yoksa genel müdürlük mü ben 6458 e göre genel müdürlük diye yazmışım ama uluslararası iş gücü kanununda İçişleri diye not düşmüşüm
-
Arkadaşlar şu kanunları göç merkezinde uzmanmis gibi yada kanunu zorlama bilgiler gerek yok burda geçen yıl giren arkadaş kanunu okuyanların ekseri yapabileceğini söyledi bence 2 gün var çok detaylara takılmayın uğraşıp öncüllu bile soru sormazlar direk şıkli kaç gün hangi birim veya yetkili bunlar gelir diye düşünüyorum
-
@Willsmithh aynen öyle hocam her kanun bir başka kurul hazırlamış sanırım hepsi çelişiyor
-
@primocarnera aklımda kalan genel müdürlük hocam
-
@errayn teşekkür ederim hocam
-
@primocarnera ne demek hocam zaten ayrıntı sormazlar 15 basit 3 belki orta 2 de zor soru olur
-
@errayn Aynen
-
@primocarnera işişleri hocam Nüfus Hizmetleri kanunda anlatıpıyor
-
@Willsmithh aynen hocam
-
Arkadaşlar az önce çözdüğüm bi soruda 6458 numaralı kanuna göre Turkiyeye giris yasağının süresinin en fazla kaç yıl olduğu sorulmuş cevap 10 yıl yazıyor. Normalde 5 yıl istisnai durumlarda +10 yıl değil mi? Yani toplamda 15 yıl?