İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Halkbank idt değil mi ya ciddi anlamda çelişki dolu bir soru. Bu arada maliye baya ters köşe yapmış beni
-
IS Sorusu Kesinlikle yanlış bence -
-
ilk 40 36 net var kalbim duracak bakamadım devamına
-
Girdiğim sınıfta gözetmen soru düzeltme duyurusu yaptı. B kitapçığında 4. soru A'da kaçsa artık. Neyse değildir olmayacak dir olacak dedi. Arkada olduğum için ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama durduk yere doğru yaptığım soruyu değiştirdim. O sorunun düzeltilmesine de gerek yoktu.
Neyse DB 206 da sınava girenler varsa bu konuda benim gibi anlayan oldu mu merak ediyorum. -
@errayn devamına bakma hocam benimde öyleydi aşşa doğru yuvarlanırsın
-
@Willsmithh bence de maliye max 10 benim hukukta 15-16 dır
-
@Atlantiss23 maliye bitirdi beni hocam yarı yarıya yapmışım bittik
-
@onuktekin a da 7 hocam
-
@Willsmithh abi yemin ediyorum bıktım maliyeden kpss yıktı burdada yıkarsa yakarım o dershaneyi yada kendimi ya kitapta sorun var yada ben baya değişiğim
-
Bu kadar niye kasiyolar anlamadim zaten kpss den puan aldık kaç tane sınava girecek
-
@jamiryoo hocam yaklaşık 800 ve üstü kişi girdi bence ona göre hazırlanıyor yoksa mantıksız
-
Halkbank nasil idt degil arkadas. Birkac kaynakta idt yaziyor. O soru hatali. Şıkların hepsi idt. Garip bir sekilde kamu yuzunden baraji gecmisim işe bak
-
inan şu sınav iyi bilen adama kötü yaptırır ben birşey demiyorum nebiçim sınav hazırlıyorlar hukuk 20 soru yok 10 soru var gerisi uluslararası hukuk insan hakları kamu yönetimi tarih
-
Bu senede 74 le kapatırsa yandık
-
@Willsmithh koskaca anayasadan 1 soru insan hakları 2 soru saçmalık budur
-
bu ıs sorusu nasıl olurda tasarruf artması oluyor ben mi konuyu bilmiyorum bilen varsa anlatabilir mi
-
Barajın 70 altina düşme ihtimali yok mudur ya
-
@scofieldmustafa inşaallah vardır hocam
-
@whshw aynıyız kardeşim
-
@scofieldmustafa beyfendiler için kurallar önem li iki insan çıkıp da demiyor bu kadar insan nolacak 800 de 45 kişi alınacak sınavı geçsen bi dert gecmeswn bi dert