İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
18-18-14-15-7 de benim netler ama kesin 69-70 çıkacak benimde herkese geçmiş olsun mülakat var nasılsa ondan takmıyorum açıkçası çok herkesin hakkında en hayırlısı olsun
-
O kadar çok doğruyu işaretleyip silip yanlış yaptığım varki sınırdayım şimdi insanın içi gidiyor. Halkbank sorusu ve senyoraj sorularına itiraz edelim arkadaşlar halkbank sorusu kesin hatalı senyoraj hadi neyse diyecem de.
-
@Marsiyal hocam halkbankta yanlis ozellestirme sorusu da yuzde bi milyon yanlis
-
@whshw bu soruların iptal edildigini varsaysak puanlama nasıl olur hocam
-
@MartinLuther hocam muhtemelen sorulara verilen katsayi artiyordur. Mesela bir soru iptal edildiginde soru degeri 1.01 oluyordur kaymakamliktaki gibi ama bi okumak lazim yinede nasil yol izlediklerini
-
Cevap anahtarında problem var. Borçlar hukukuna hakim olan ilkelerden biri de geçiciliktir. 74. soru. Sizin yapacağınız sınava tüküreyim ya salak herifler! Ulan biriniz de işinizi tam yapın mal pezevenkler!
-
Bu kadar insanın 45 kişilik alım için sınava girdiğini hala aklım almıyor. Sorular zaten doğrusunu bilene bile yanlış yaptirir cinstendi. Gerçekten acinacak haldeyiz
-
@Marsiyal al bendende o kadar 3 tane var kesin doğruyu silip yanlış yaptığım
-
Halkbank sorusu da Özelleştirme sorusu da ( en azından benim baktığım kaynaklarda ) doğrudur arkadaşlar. İtiraz edin yine de siz
-
@sancakbeyi hangi kaynaklar hocam onlar. Benim dershane notumda ve nohutcunun kitabinda halkbank a idt diyor
-
@whshw bendede hatta ziraat ve halkbank diyor
-
@guymağduru dogrudur diyo
-
@whshw kaymakamlık çalışırken halkbank idt olarak geçiyordu . deniz işletmeleri yaptım ama bilemedım hatalı olabılır bence
-
@MartinLuther 100/98 hocam
-
@onuktekin evet o soruda da sıkımtı var
-
@errayn kaymakamlik mi hocam
-
@scofieldmustafa anlamadım hocam
-
@errayn teşekkürler hocam
-
@çölkaplanı hocam kurulurken öyle kuruldu sonradan idt ligi kalmadi
-
itiraz nasıl edeceğiz hatalı olduğunu iddia ettiğimiz sorular için?
bide sizce ne zaman açıklanır ?