İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@errayn mülakat var zaten dediniz ya
-
@scofieldmustafa bilmyıorum hocam kaymakamlık çalışırken idt olarak geçiyordu ondan eminim yani ama bilemedim şimdi?
-
@whshw o soru yanlış iki cevabi var
-
@çölkaplanı ben hic düşünmeden halkbank yaptım hocam ama tekrar dönüp baktim diğerlerinden emin olduğum icin degistirmedim
-
@MartinLuther benim de 69
-
@scofieldmustafa anladım hocam bende de tam tersi oldu direk halkbankı elemiştim:)
-
@elisa o kadar yol geliyoruz para harcıyoruz kaç yaşına geldik artik
-
Arkadaşlar 46. Soru net şekilde hatalıdır. C şıkkıda D şıkkıda cebri olmayan gelirdir. Zorunlu borçlanma cebri kamu geliridir. İsteğe bağlı borçlanma cebri olmayan gelirde yer alır. Üstelik borçlanma arızi gelir grubunada girmektedir
-
@enjoythesilence valla çok kötü moralimi bozdu. Git kpssden 90 al gel burda ne oldugu belirsiz insanların hazırladığı sacma sapan sorulardan baraj altı kal. Olacak iş degil
-
@SonMaliyeci sonunda benimle birlikte biri daha bunu farkedebildi
-
Bir yerlerinden soru türetme çalışa çalışa aptal aptal sorular türetmişler. Namussuz herifler! Bir de itiraz için para istiyorlar! Ulan sizin bize para vermeniz lazım şu strese soktuğunuz için namussuz pezevenkler!
-
@MartinLuther ayni ben zaten 87 ile kapatti hocam giren adayların hepsi belli bi seviyede zaten. Sorular buna göre hazirlanmaliydi
-
- Soruda A verilmiş cevap ama A şıkkı nufüs artışı olduğunda doğal olarak kamu harcaması artar A şıkkı nufüs artışı olduğunda artan kamu artışının gerçekte artırdığı gösterir. Soru sadece ve sadece gerçekte artışı soruyor bunu nufüs artışı şeklinde cevaplandıramayız. D şıkkı olmalı cevap.
-
@onuktekin duygularıma tercüman oldun kardeşim. teşekkürler
-
@SonMaliyeci bencede abi bir sürü soru sıkıntılı yoruma açık ne biçim sınav bunlar ya. Nasıl itiraz ediliyor edelim şunlar itiraz
-
71 dogrum var o kadar çalıştım değdi mi şimdi
-
Arkadaslar her soru bir puan mi 67 dogrum var
-
@SonMaliyeci evet hocam onun cevabı E olması gerekmez miydi?
-
Bi evimize varsaydik da soruları aciklasaydiniz beynim yandı yollarda ..dün geceden beri uykusuzm !
-
Arkadaşlar şu azınlıklı okullu soruda hatalı aslında şu habere göre
https://www.yunturk.org.tr/?Syf=26&Syz=440743