İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Suçluların iadesinde ağır ceza mahk nasıl yanlış cevap oluyor. Suçun belli bir ağırlığının olması gibi bi madde yokki bu da hatalı değil mi?
-
@felix-felicis hocam o soru soyle agirligi olmasi.meselesi 1 yil ustu cezalar geri verilebilir ondan dolayi
-
@felix-felici hic sorma Hocam bildiklerimi de unutturdu birdaha il goce girmiyorum
-
@jamiryoo çok doğru hocam maddi, manevi yiprandik. Hadi 20 katını sınava cagirdiniz bari calisanla calismayani ayırt edebilecek secicilikte olsun. O da yok
-
@felix-felicis hocam ben de onu sizin gibi düşündüm çunku agır ceza karar veiryor benım bildiğim herhangi bir üstalt limit yok?
-
@çölkaplanı Aynen hocam. Ağır ceza kesinlikle doğru bir şık
-
@Marsiyal, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar şu azınlıklı okullu soruda hatalı aslında şu habere göre
https://www.yunturk.org.tr/?Syf=26&Syz=440743Yarın bununla ilgili itirazımızi yapalım
-
Şu süreçte 3 yılını devirmis birine mevzuatı ver alan ve mevzuattan cok daha kaliteli soru hazırlar. Insanların emeğine yazık vicdan yok bunlarda.
Şahsen mecbur olmasam paralı hiçbir sınava girmem aptalca uygulama...Aldin bunca işsiz insandan parayı bari düzgün soru hazırla hazırla herif ! -
Uzun dönem ikamet izni sahipleri devlet memuru olamazmış soruya göre. Muafen araç getiremezler şıkkı cevap olmayacak mı? Hangisi
-
@felix-felicis kamu hizmetine giremezler
-
71 doğru inşallah mülakata gireriz
-
@felix-felicis o soru doğru kanunda direk yazıyor zaten
-
@whshw Hocam uzun dönem ikamet izni sahiplerinin kamu görevlerine girme, muaf olarak araç ithal etme hakkı var. Bu sorunun cevabı hatalı değil mi?
-
geçen sene de giren arkdaşlar bir kıyaslama yapabilir misiniz zorluk derecesi olarak?
-
@ankara0648 her soru bir puan olarak mi hesaplaniyor
-
@malik maalesef
-
@malik evet
-
@felix-felicis hocam tam tersi.
-
Kac kati mualakata cagiriliyordu
-
Arkadaşlar özelleştirme sorusu borçlar hukuku sorusu kamu harcamaları artış sorusu halkbank sorusu ve azınlıkların okulları ile ilgili toplam 5 soruya yarın itiraz edelim. Nasıl yapılır nasıl edilir pek bilgim yok biri yardımcı olursa ben itiraz ederim.