İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@ankara0648, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ağır ceza mahkemesi sorusu kesinlikle yanlış olması lazım
Münhasıran ifadesi yanlış yapıyor şıkkı. Soru doğru. Ağır ceza mahkemesi karar verir CB kararıyla sınırdışı edilir. Eskiden bakanlar kuruluydu.
-
@kuruhasan Eyvallah hocam ; umarım sizin de olur.
-
Arkadaşlar 19. Soru da cevap kesin hatalı. Uzun dönem ikamet izni sahipleri:
Askerik yapma yükümlülüğü
Seçme ve seçilme
Kamu görevlerine girme
Muaf olarak araç ithal etme haklarına da sahipler.
Ancak cevapta devlet memuru olabilirleri yanlış, araç getiremezi doğru kabul etmiş. Açıkça yazıyor. -
@SonMaliyeci ona bakarsan suçun ağırlığı değil cezanın ağırlığı olması gerekiyor hocam bende öyle düşündüm.
-
@felix-felicis kardeşim sen neden anlamıyorsun o yazdığın maddeler hariç diğer haklardan faydalanır diyor kanun.
-
Arakdaşlar bu sınavda baraj var mı diyelim ki 70 doğruyu 150 kişi geçti baraj 68 olmuyor mu?
-
@Marsiyal Anaaa şimdi anladım baştan beri yanlış biliyormuşum ben
-
@skrbrdr isterse 45 olsun yine olmaz herhalde
-
@felix-felicis Uzun dönem ikamet izninin sağladığı haklar (1)
MADDE 44 – (1) Uzun dönem ikamet izni bulunan yabancılar;
a) Askerlik yapma yükümlülüğü,
b) Seçme ve seçilme,
c) Kamu görevlerine girme,
ç) Muaf olarak araç ithal etme,
ve özel kanunlardaki düzenlemeler HARİÇ, sosyal güvenliğe ilişkin kazanılmış hakları saklı kalmak ve bu hakların kullanımında ilgili mevzuat hükümlerine tabi olmak şartıyla, Türk vatandaşlarına tanınan HAKLARDAN YARARLANIRLAR . -
@whshw 4 katı 180 ama aynı puan olursa sayı artıyor
-
@Marsiyal Ben sınava girmeden elenmişim bunları yapar diye öğrenmişim valla kaç kere okudum her seferinde kaçırmışım. 69 doğrum var 1 soru arıyorum olmuyor.
-
Ne dusunuyorsunuz dostlar baraj hakkinda 70 e iner mi
-
@SonMaliyeci aynen hocam unutmuştum bunu. Bunda da sıkıntı var bariz şekilde.
-
@kuruhasan bu grupta kavga yok hocam herkes serbest anlamadım ama çok anlayuşlıyız
-
@whshw bence inecek hatta 180 belki görmez bile
-
@felix-felicis, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Seçme ve seçilme
Kamu görevlerine girme
Ancak cevapta devlet memuru olabilirleri yanlış, araç getiremezi doğru kabul etmiş. Açıkça yazıyor.Aynen ona bende şaşırdım itiraz edelim buna da
-
@felix-felicis Kardeşim 1-2 soru iptal olursa 1.01 ya da 1.02 ile 69u çarparsan 180.de 70puanla kapatırsa olur
-
@guymağduru, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@felix-felicis, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Seçme ve seçilme
Kamu görevlerine girme
Ancak cevapta devlet memuru olabilirleri yanlış, araç getiremezi doğru kabul etmiş. Açıkça yazıyor.Aynen ona bende şaşırdım itiraz edelim buna da
hocalarım bunları yapamaz diyor zaten hariç olan herşey kabul devlet memuru olamaz işte
-
@guymağduru Yok hocam bunların hiçbirini yapamıyorlarmış. Ben yaparlar diye ezberlemişim
-
Kaymakamlıktaki gibi 70 puan kesinliği var mı bunda da acaba ? Benimle beraber 3 arkadaşım daha girdi muhtemelen sınırdalar o yüzden soruyorum.