İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@onuktekin işte hocam tr üzerinden rusya gözetleniyor rusya abd ile takışırken bizede hesap soruyor o zaman nasıl b olmuyorda d oluyor 87. soru
-
Adamın biri namaz sonunda dışarıda imamı bekliyormuş...
Nihayet imam, herkes çıkıp kapıyı kilitledikten sonra tam ayrılayım derken;
-Merhaba Hoca Efendi.. Sana birkaç sorum var… demiş adam.-
Buyur efendi, ne sormak istiyorsun?
-
Efendi! Hani Hz. Nuh’un çocuğu olmuyordu ya.Hani “Allah’ım bana bir kız çocuğu ver onu sana kurban edeyim” dedi ya.Hani Allah bir kız verdi, sekiz yaşına gelince kesmeye dağa götürdü, bıçağı çıkarıp kayaya çaldı kaya yarıldı, tam kıza çalacakken
Birden ortaya Azrail çıktı elinde bir keçi
"Ey Nuh! Dur kesme! Bu keçiyi sana Tanrı gönderdi. Kızının yerine bunu kes"dedi ya..
İşte buraya kadar hepsini biliyorum. Yanlışım varsa düzelt. Sadece keçi erkek miydi, dişi miydi onu bir türlü bilemedim. Onu soracaktım.
Hoca efendi başlamış cevap vermeye:
Bir defa Nuh değil İbrahim peygamber.
Sonra kız değil, oğlan Azrail değil Cebrail keçi değil koç bre gafil ben bunun neresini düzelteyim.
Soruları hazırlayanların da cevap anahtarı düzenleyenin de alayının... Neresini düzeltelim ki! -
-
@kemankeşş hocam sen cok emek verdin kalacaksin insallah mülakata merak etme
-
@scofieldmustafa yok mu bizede dua
-
@çölkaplanı bende sizin gibi yaptım sonuçta kişi başına düşen harcama diyor ama belki bu nominal bir artış enflasyondan dolayı nerden bilecez belirtilmemis
-
@onuktekin ahdhdhsh hocam efsane elinize sağlık
-
@errayn kardeşim sende aynı insallah kalacaksiniz emek verenler belli zaten
-
Ben 5 tane hatalı soru yazdım itiraz edelim diyorum nasıl yapılacağı konusunda kimse bişey bilmiyor
-
@Marsiyal hocam aybüde yazıyor
-
@onuktekin Rusya ile abd arasında oldu bizim abd ile bi sıkıntımız olmadı hangisi krize sebep olmamıştır diye soruyordu ? Niye kriz yaşayalım uçaklar bizden kalktı
-
@Willsmithh işte benimde demek istediğim bu kesinlikle b cevap
-
İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınav Sorularına İtiraz Süreci
Adaylar sınav sorularına ve uygulanmasına ilişkin itirazlarını sınavın yapılmasından itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüneyapabileceklerdir. Sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlar Genel Müdürlük tarafından en geç 5 (beş) iş günü içerisinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezine gönderilecektir. AYBÜ Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi bu itirazların kendisine tebliğinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak Genel Müdürlüğe bildirecektir.Adaylar, soru ve sonuçlarına ilişkin itiraz başvurularını Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğüne ait Halkbank- Ankara Merkez Şubesi TR58 0001 2009 1940 0006 0000 65 nolu IBAN hesap numarasına 25 TL (Yirmi Beş Türk Lirası) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu, itiraz konusunun ve iletişim adreslerinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile Genel Müdürlüğe yapacaklardır.
İtiraz süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. Kimlik numarası, imzası, adresinin bulunmadığı ve banka dekontu olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
-
@Marsiyal 5 iş günü içinde yani cumaya kadar il göç genel müdürlüğü ne dilekçe ile sorulara ek'e ekleyerek itiraz ediliyor.Onlar aybü'ye gönderiyor
-
@errayn adamlar bana tüm tarih bilgimi sorgulatti 80 darbesinde nasıl kriz çıkmadı abd dış işleri bakanı bizim couklar kazandı diye açıklama yaptı ardindar türkiye tavır aldı
-
@moonlight @plansız hocam yardım!!!!
-
@Willsmithh hocam bende başta d yaptım ama sonra u2 bizden kalkan abd uçakları sebebiyle bizimle rusya ve abd rusya arası gerginlik oluştu bizden kalkan uçaklar sebebiyle abd neden gerginleşelim
-
@errayn U2 olayının perde arkası net değil tahminim biraz araştırdım fakat askeri darbe girişimi sonrası biz Amerika ile stratejik ortaklığımız aynen devam edecek diye taahhüt de bulunuyoruz
-
@Willsmithh siyaset okudum küba krizinde türkiye abd arası kriz nasıl cıktı anlamıs değlim. abd ile sscb arasında çıktı küba ve türkiye de karsılıklı füzeler sokuldu. türkiye abd tarafindaydı bide
-
@çölkaplanı bi ben mi böyle biliyorum dedim değilmişim neyse ki. Rusya kübaya füze yerleştirince abd de Tr de yerleştirdi gibi bişey hatırlıyorum hatta
-
@çölkaplanı tarihciye mesaj attım bakalım ne diyecek adam derste özellikle vurgulamıştı hatırlıyorum ama