İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kuruhasan aynen öyle sonra rusya kübadan soktu abd de türkiiye söktü füzeleri ve sorun oyle cozuldu
-
@çölkaplanı Hocam Küba'da TR- ABD krizinin sebebi ; ABD'nin SSCB'yle Türkiye'nin haberi olmadan yaptığı pazarlıkla Sovyet sınırına yakın Türkiye'deki Jüpiter Füzelerini çekeceğini taahhüt etmesiydi. Türkiye de SSCB tehdidini en yakından hisseden ülke olarak bu durumu sindirmek istemedi.
-
@çölkaplanı çok ilginç ya ciddrn. Bide sınavdan önce duyuru yapıyolar 4. Soruda duruları değil durumları olcak diye. Çok özenlilermiş gibi
-
Arkadaşlar piyasadaki en iyi maliye konu anlatımı hangisidir ?
-
@Willsmithh o da sıkıntılı hocam anlamadım bu işi yazık ya
-
tarih hocasına sordum adam 12 eylül olacak diyor gerçekten ilginç bir soru
-
Dostlar ucak krizinde bir arastirma yaptim abd nin turkiyeyi bir tehdit olayi var o krizde
-
Şu sorulara itiraz için para yatırmamız gerektiğine inanamıyorum!
-
@onuktekin ben artık hiçbir şey şaşırmıyorum soru yazdım diyip sınav ücreti harici yakında parada isterler beklemedeyim
-
Arkadaşlar maliyedeki gerçek artış sebebi ile borçluluk ilkelerindeki geçiçilik şıkkı kesinlikle yanlış. Bilginiz olsun.
-
@Godot37 hocam geçicilik ilkesine ben hiç rastlamadım borçlar hukuku ilkelerinde. Tam olarak neyi ifade ediyor ?
-
@NeverLetGo ben rastladım borç sürekli olmaz gecici olurdiye
-
@Godot37 bende hiç rastlamadım
-
@çölkaplanı Hocam amacım polemik yaratmak değil ama diğer şıklar çok belirgin değil miydi ilke olarak
-
@çölkaplanı hocam o gecicilik olayi alacak haklarinda var siz onu hatirliyorsunuz
-
@NeverLetGo muratın özel hukuk kitabında var borç ilişkisinin sürekli olamayacağından bahsediyor.
-
Arkadaşlar şu parti modelleri sorusu bir arkadaşımız kitaptan baktım cevap kitle partisi olan şık olacak diyordu cevaplar da ise merkez yerel parti seçeneği yazıyor düşünceniz nedir bu konuda
-
@Godot37 maliye deki yanlış bencede
-
@NeverLetGo Alacak hakkının nihai amacı ifadır; alacak hakkı ifa ile sona ermek üzere kurulur. Geçici olması bunu ifade eder.
Yalnız o kadar sövdüm sövdüm ama şimdi aydınlandım. Bu alacak hakkının özelliği. Borçlar hukukuna hakim olan ilke değil o soru hakkında laflarımı geri alıyorum biraz sakinleşip tekrar bakayım ben -
@whshw 71 benimde