İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
- soru ile 52. soru hatalıdır.
-
@Marsiyal ancak o bir ilke değil hocam asli hak olan alacak hakkının özelliği
-
-
@aroma eve bi varabilsem bakıcam da kitabın kapağını açınca direkt yazılı olan ilkelerde yazıyordu diye hatırlıyorum
-
Yav bu iktisattaki ipek sorusunu ben mi yanlış anlıyorum, nasıl tam esnek oluyor cevap?
-
Arkadaşlar yanlışlığına kesin dediğimiz soruları toplayıp itirazımızı yapalım
-
@aroma
-
@Marsiyal yok bende murattan çalıştığım icin biliyorum hocam !
-
@felix-felicis yönetmelikte uzun dönem ikamet izni sahiplerinin muafen araç ithal edebileceği yaziyor. 19. Soruda hangisi söylenemez diyor A şıkkında da Türkiye'ye muafen araç getiremezler yazıyor doğru cevabın A olması gerekmez mi?
-
Beyler ben uzaklaşıyorum artık bu başlıktan cidden psikolojimi iyice bozmadan
-
Simdi sorulari duzgunce inceliyim dedim de ne kadar soguk savas donemi sormuslar
-
@Camokaa millet??
-
@gören devlet memurluğuna giriş yalnızca vatandaşlara tanınan haklardan
-
@Camokaa hocam soruda kız 6 tl'den bir kuruş fazla veremem diyordu . Dolayısıyla en ufak bir artışta ürünü almaktan vazgeçecek ve bu da talebin fiyat esnekliğini sonsuz yapıyor .
-
@ankara0648 hocam ben yazdım merkez parti yerel parti var teoride de pratikte de ben anlamak da hala gucluk çekiyorum
-
Kaça düşer sizce nasıldı durumlar
-
@NeverLetGo hocam temel ilkedir. Zamanaşımının var olma sebebi zaten bu ilke. Bir borç ilişkisi geçiçilik üzerine kurulur. Yasada da ilgili maddelerde bu duruma atıflar bulunuyor. Yazdığım iki sorunun hatalı olduğuna eminim. Başka hatalı soru var mı bilmiyorum ama. Hatalı sorulara ne yapılabilir? Bir de tecrübeli arkadaşlar kaçla kapatır tahminde bulunabilir mi?
-
İptaller olacak sanırım yine. Benim 74 doğru 26 yanlış (Maliye 12 yanlış). İptallere göre sıralama değişir. O yüzden kritik eşikte olduğumu tahmin ediyorum.
-
@Chapus hocam bu sene 70 net yapan kalır geçen sene gibi olacağını sanmıyorum
-
@errayn Emin misin hocam 70 i görür mü keşke görse