İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@errayn hocam bu şekilde düşünmeyin soru yorumuna katılmıyor olabilir fikri olmayabilir burda şuan birşey yapıyoruz şimdi kimse yazmaz sağol
-
@Willsmithh hocam o zaman fikri olmayan net yazmasına da gerek yok burda her insanın dediği net doğru olmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz yazmaması daha iyi en azından bildirim almam boşa konuya bakmak zorunda kalmam saygılarımla
-
@errayn anladım hocam da yinede tek tek yazanlardan çok gurubun tüm kullanıcıların faydalanması için yapalım dedik yoksa herkes aynı aktiflikte kullanmıyor grubu
-
@Willsmithh o duruma bişey demiyorum hocam zaten her konuda bu tip netler yazılıyor zaten
-
@Willsmithh ve hocam burda net yazanlara gram inanmıyorum belli kişiler dışında sırf bilerek yüksek yazıp milletin moralini bozanlar mı istersin yoksa hiç girmeden yazan mı istersin herşey var
-
@Willsmithh beni de ekleyebilirsiniz. 75
-
- Neverletgo – 81
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Nairu – 74
- Willsmith- 74
- Erdugrulbey- 73
- Marsiyal – 72
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
-
Benimde 74
-
- Neverletgo – 81
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Nairu – 74
- Bebekendüstri-74
- Willsmith- 74
- Erdugrulbey- 73
- Marsiyal – 72
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
-
arkadaşlar grupta olan herkes yazabilirse çok iyi olur barajı geçemediyse de yazabilir grubun seviyesi yüksek herkes için bir fikir olur
-
@Willsmithh benim 77
-
- Neverletgo – 81
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Gky – 77
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Nairu – 74
- Bebekendüstri-74
- Willsmith- 74
- Erdugrulbey- 73
- Marsiyal – 72
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
-
Site için keşke kimlerin o konuya toplam kaç adet ileti gönderdiğini görsek. Bu şekilde sınava katılımın kaç kişi olduğunu vesaire daha iyi çıkarabilirdik.
-
@Godot37 başlık açıldıgından beri 50 kişi aktif katılım sağladı o arkadaşlarda yazsa bi 40-50 kişilik liste çıkarsak çok iyi olur baraj altı kalanlar da yazsa ne olursa olsun iyi olur
-
74 doğru
-
@errayn ne yapalım kardeşim zorla soru mu tartışalım herkes paylaşıyor fikrini ben de mantıklı olarak kaymakamlıktaki gibi liste yapalım bize referans olsun dedim
-
77 dogru
-
@pabloescobarr neden üzerine alındın hocam dünden bugüne 40 kişiden fazlası mesaj attı ikincisi yazabilirsin yada kolaylık sağlayabilirsin zor birşey değil burda böyle liste yapmak kimin ne işini yarayacak madem öyle
-
@errayn ben yazdıktan sonra yazdığın için olabilir mi? İnsan yorum yapmaya çekiniyor artık sizin gibilerin olduğu yerde tartışmaya katılmadık diye net de yazamayacakmışız (!)
-
Arkadaslar lutfen 70 dogru altida yazsin dogrularini