İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kuf hocam kimse kimseye kotu dileklerde bulunmamali zaten. Kalp kirmaya da gerek yok hepimiz ayni sureclerden geciyoruz ama siz bariz yanlis bir soruyu curutmeye calisiyorsunuz. Herkes sizin gibi yaklassa sorulara işimiz iş.
-
80 doğru üzeri varmı forumda bu bize fikir verir geçen yol birinci 83 doğru yapmış
-
@whshw evet bence de gerek yok hocam kalp kırmaya. Yıllardır takip ettiğim forum ilk kez yorum yapıyorum. Aldığım tepki hiç hoş değil. Bazı sorularda şaibeler kesinlikle var. Bu soru da onlardan biri. Ama dediğim gibi bu şekilde düşünülüp iptal edilmeyebilir.
-
@Willsmithh Hocam benim 80 ya da 81 doğrum var bir soruyu değiştirip değiştirmediğimi hatırlayamıyorum.
-
@kuf hocam fikir yurutmekle beynimizi yormayalim bence. Acip dogrusunu okuyalim ve faydali bir bilgi ogrenelim. Birdaha baska bir sinavda bu soru denk gelirse de kesinlikle ozellestirme geliri diye bir şık isaretlemeyelim.
-
Barajin asagi dusme durumu olabilirmi
-
@kuf, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@whshw yalnız burada hata yapmışsınız. Sabahtan beri forumdayım. Yorumları okuyorum. Sınav soruları için en mantıklı yorum şu. En doğru ya da en yanlış olan cevapları tercih etmek gerekiyor. Haklısınız borçlanma geçici yani arızi kamu geliridir. Fakat sürekli olarak da yapılabilir. Hatta Türkiye de vergilerden sonra ikinci kamu geliri borçlanma olarak görmüştüm 4t'de. Fakat özelleştirmeyi sürekli olarak yapamazsınız. Yani kısacası borçlanmada geçicidir fakat özelleştirme daha geçicidir. Bu nedenle itiraz edilse bile iptal edileceğini düşünmüyorum
Şaşkınlıkla okudum. Siz bildiğiniz karambole soruyu doğru yapmışsınız O mantıkla çözdüyseniz en uygunu senyoraj geliri olur. İster para basar ister basmaz keyfi durum var o halde arızi gelir mi diyecez
-
@guymağduru
İkili yok hocam -
Selamünaleyküm Arkadaşlar kaymakamlıktaki gibi bir puan sıralaması yapsak nasıl olur sizce fikir vermesi açısından?
-
@Ötükenli, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru
İkili yok hocamİtiraz edecek misiniz soruya
-
Tahminim 71-72 kapatacak 46.soruyu iptal ettirirsek ben de dahil sınırdakilerin işine gelir 70le kapatabilir
-
Arkadaşlar ; olur da kazanırsak ve puanımız yüksek olursa tercih hakkımız mı oluyor 5.bölge şehirleri arasından yoksa kura mı çekilecek
-
@kuf ben sınavı ve soruları ölümüne savunan ve empati kuramayan insanları baz alarak cevap verdim. Siz neden bu kadar üstünüze alındınız hocam. Şahsınızı ya da bir cümlenizi hedef alan bir ifadem olduğunu düşünmüyorum. Yine de bu şekilde bir hissiyata sebep olduysam üzgünüm, affola.
-
@SonMaliyeci Size şöyle bir örnek vereyim Türkiye de 1940 tan beri bütçe açıkları için para basma yoluna gidiliyor. 2001 güçlü ekonomiye geçiş programına kadar. Özelleştirme ise çok daha nadir gerçekleşmiştir. Özellikle 83-93 yılları arasında yapılmış. Sınavda da bunu da düşünerek özelleştirme dedim. Dikkatle okursanız yazdığımı daha geçici dedim. Yani senyoraj ve borçlanmaya nazaran. Ayrıca geçiciliği keyfilikle bağdaştıramayız. Cebri, cebri olmayan demiyor soruda çünkü
-
71 72 de olan benden başka var mı Bilelim çoğunluğumuz u
-
@enjoythesilence üstüme alınma sebebim direkt olarak yorumumun altına yazmış olmanız. Dediğiniz gibi körü körüne savunacak değilim. şaibeli sorular olmasa bu kadar tartışılmaz zaten. Ama maalesef çok fazla var
-
@SonMaliyeci ben de birebir konuştum hocayla soruya hatalı dedi.
-
@whshw hocam benim bildiğim geçiçilik kullanmakla zamanla tükenen bir kamu geliridir. Bu mantıkla özelleştirme siye düşünüyorum diğerleri aralıklarla yapılabilir nitekim türkiyede çok örneği mevcut
-
@Godot37 yok hocam siz baştan yanlis biliyorsunuz
-
@whshw kaynaklara bakarak yazmıştım. Ama net bir ayrım da bulamadım tabi ki. Soruya yine de itiraz edin bence. Ben de güvendiğim bir maliyeci olarak Nurettin Bilici'ye ileteceğim.