İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kemankeşş Hocam kendinizi yıpratmayın. İnşallah ilk mülakatınızda atanırsınız ama mülakattan elenmek çok daha acı oluyor. Süreç belirsiz ilk sınav için sabrınızı tüketmeyin derim. O yüzden ne çok beklenti ne de umutsuzluk diyorum ben. İlk sınavınıza ve bu sorulara göre iyi yapmışsınız bence. Kendinizi takdir edin bence olursa veya olmazsa da.
-
@adanali01 hocam bende o soruyu yanlis yaptim. Agir ceza iade talebini veriyor ama karar veren cumhurbaskani. Cok kotu kelime oyununa dusmusuz
-
Bu arada arkadaslar ben ozellestirme sorusuna itiraz edecegim
-
Dilekce de tam ne sekilde yazmamiz gerekiyor bilen var mi
-
Facede ilgoc sayfasında biri dilekçe hazırlamıştı oradan bakın istiyorsanız
-
@guymağduru face kullanmiyorum maalesef
-
@whshw bağlantı metni buyrun hocam
-
Arkadaslar iptal olan soru olursa dogrularimiz dusuyor mu
-
Buraya yüklemeye çalıştım yeterli yetkiniz Yok diyor
-
@errayn hocam bunuda acmiyor maalesef
-
@whshw 03/01/2019
T.C.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE
ANKARA23.12.2018 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından yapılan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavında almış olduğum puanın yanlış hesaplandığını düşünmekteyim.(Sınavda sorulan bazı sorularda aynı soru içerisinde iki cevap seçeneğinin de doğru olduğunu düşünmekteyim. Örneğin; hangisi Türkiye’nin kurucu üyesi olduğu uluslararası kuruluşlardan birisidir sorusunda cevap seçeneklerinin birinde AGİT aynı sorunun diğer cevap seçeneğinde ICAO bulunmaktadır. Türkiye bu iki uluslar arası kuruluşunda kurucu üyesidir. Kurum bu iki cevap seçeneğini de doğru kabul etmek zorundadır.)Sınav sonucumun bu soruların da göz önüne alınarak tekrar hesaplanmasını talep ediyorum.
Gereğini saygılarımla arz ederim.
geçen sınavda böyle yazıp vermiştim kuruma sizde itiraz sorunuzu yazıp niye itiraz ediyorsunuz onuda belirtin ve tabiki parayı yatırıp makbuzunuzuda vermeniz gerekiyor -
@bizart hocam sadece makbuz ve dilekceyi mi yolluyoruz baska bir seye gerek var mi
-
@bizart soruda kurucu üyesi olduğu kuruluşlardan birisi değildir demiyor muydu?
-
@Willsmithh 68
-
@scofieldmustafa bu soru dilekçeden sonra iptal edildi zaten tekrar puanlar hesaplandı dört arkadaş daha mülakata hak kazandı.Soruda kurucu üyesidir diyordu.ikinci bir dilekçe daha yazıp soruların kamuoyuna ya da tarafıma gönderilmesin talep ettim ama tabi nerde .geçen sınav emin olun bundan daha sıkıntılıydı. soruları açıklamamalarından anlamak lazım zaten.Açıklayamadılar.
-
@whshw anladım hocam word dosyası var ondan sanırsam pc bakarsanız açar ama
-
@scofieldmustafa hocam geçen seneden kalma itiraz dilekçesi bu
-
@whshw ben bizzat gitmiştim kurumun yenimahalledeki merkezine ve şuda var arkadaşlar kimseyi tabiki suçlamak istemem ama süre dolduktan sonra gitmeme rağmen kimsenin sorulara itiraz etmediğini öğrendim kurumdan bana denilen böyleydi .Şunu söyleyim birbirinize güvenerek itiraz etmemezlik yapmayın yada iyi organize olmak lazım bu konuda yoksa çok kişi itiraz edicem diyip etmedi.itiraz usulüne gelince belki değiştirmişlerdir sistemi usule bakıp ona göre yapmak lazım..
-
@bizart Hocam kuruma bizzat gidip itiraz yapılıyor mu?
-
@bizart ha bu soru gecen sene mi soruldu