İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@SonMaliyeci 8 tane de bende var
-
@aroma hocam sizin nasıl durum. Kaç bekliyorsunuz?
-
@SonMaliyeci 7 de bende
-
Arkadaşlar tweaterda olsun face grubunda olsun sınava giren büyük çoğunluk doğru sayısını paylaşmıyor paylaşanlar da genelde 75 üzeri.eger paylaşımlardan ortalamaya ulaşacak olursak 75uzeri kapatacak.diger ihtimalde herkes çuvalladı paylaşma gereği duymuyor.eger boyleysede düşük kapatacak
-
@nairu hocam ben 2-3 soruda emin olamadım ondan yazmadım ne kimsenin moralini bozayım nede sevindireyim diye sonra tersi çıkar üzmenin anlamı yok diye düşündüm belki benim gibi düşünen vardır
-
Açıklansin da rahatlayalım kaymakamlık şoku lütfen olmasın
-
@SonMaliyeci 5 te bende var
-
derse odaklanamiyorum aciklansin artik
-
@IS-LM ohhooh sgk aciklanmiyor bnde 5 aydir derse odaklanamiyorum
-
@samettin biz yeniyiz hocam ama durum boyle hepimiz kafayi yemeden atansak iyidir
-
@IS-LM ben az daha sıyırıyordum Anksiyete gibi panik atak gibi birley yaşadım dikkat edin kendinize
-
Aslında forum sıkıntılı ya ders çalışırken iki de bir elim telefona kayıyir bir dexavantajı bu yalnız mıyam gençler
-
@kemankeşş sorma hocam ya geçen sene cok sağlıklı çalışıyordum. Sinavdan sonra 24 temmuzdu sanırım girdim foruma o günü bu gündür odaklanamiyorum
-
Arkadaslar kamu harcamalarinin gercekte artis nedeni sorusunu gecen senede sormuslar ve cevabi yine kisi basina dusen kamu harcamasindaki artis olarak kabul etmisler. O soruya itiraz eden arkadaslar vardi o yuzden soyleyim dedim
-
@whshw tek ben mi bu sorunun dogru oldugunu dusunuyorum acaba hoca bizzat şıkkı derste anlatmıştı ama itiraz neden anlamadım
-
@IS-LM bencede soru dogru.
Ayrica gecen sene kac soru iptal edilmisti ? Eger iki soru iptal edildiyse iptal sorulari haric 73 dogru yapan mulakata kalmis 73*1.02 ile kapattigini dusunursek. Gecen seneki foruma baktim ama sorular aciklanmadigi icin liste yapilmamis. Bi an once aciklandada kurtulsak -
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaslar kamu harcamalarinin gercekte artis nedeni sorusunu gecen senede sormuslar ve cevabi yine kisi basina dusen kamu harcamasindaki artis olarak kabul etmisler. O soruya itiraz eden arkadaslar vardi o yuzden soyleyim dedim
Kişi başı artışın yanlış olduğuna itiraz edilmedi. Çift cevap içerdiği düşünüldüğü için itiraz edildi.
-
@SonMaliyeci bu sene tek cevaba dusmusler en azindan
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci bu sene tek cevaba dusmusler en azindan
Bu seneki itirazdan bahsettim
-
@SonMaliyeci diğer doğru olan şık hangisi