İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@IS-LM Soru düzeltmede A kitapçığı şu soru B kitapçığı şu soru diye belirttiler. Sanırım bir kaç soru yer değiştirilmiş Sizin B miydi?
-
@SonMaliyeci, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@IS-LM Soru düzeltmede A kitapçığı şu soru B kitapçığı şu soru diye belirttiler. Sanırım bir kaç soru yer değiştirilmiş Sizin B miydi?
Bızde hiç soru düzeltme olayı olmadı hangi soru için demişlerdi
-
-
@guymağduru kelime hocam ben duzeltme bile yapmadim soylemeseler fark edilmeyecek bsy
-
@guymağduru a da 5 b de 7 demişti sanrım
-
Gitti bugun. İnsallah yarina aciklanir
-
Bugün bu başlıkta gergin bir bekleyiş vardı.. Sessiz ve ıssız..Kimse yok gibi ama aslında herkes burada..
-
@Baelish Yaman şakacısın delikanlı
-
@Baelish sürekli baktım başlığa biri bişey yazsa da okusam diye. A bile dese ona da razıydım ama kimse bişey yazmadı bi ara herkes gitmiş de bi ben kalmışım gibi hissettim cok korkunçtu niye kimseden ses çıkmadı bugün
-
@Arrow walla açıkçası ben yazmaya korktum. Şimdi dedim herkes gergin durduk yere heycanlandırmayalım. Bu arada ben aradım ancak cevap veren olmadı başka arayan var mı ?
-
Ben mulakat konusunda umutlu degilim ama aciklansa da kurtulsam diye bekliyorum. Cok itiraz olduysa surec biraz sarkicak gibi. Cumaya kadar aciklansa bari
-
Geçen yıl 7 - 8 günde açıklanmıştı sanki ..
-
@Arrow Hocam benim pek ümidim yok bu sınavdan 70 net var tahminen 74 75 le kapatır.Bakinca üzülüyorum göç kanunu başka sinavdada işime yaramazki o kadar ezberledim. Ah uykusuz gecelerim
-
@Müşrif 73 diye doğuyo benimde içime 2 soruda iptal olucak gibi
-
Ben bir ara forum beni engelledi sandım. Fırtına öncesi sessizlikmiş meğer
-
herkes bir kisiyi bekliyormus yazmak icin (ben dahil) iyi geceler dostlar insallah umdugumuzu buluruz
-
Bugün de hareketli tutalım başlığı bakalım ne olacak
-
@kuruhasan Hareketli tutmayalım hocam açıklandı sanıyoruz
-
Hepiniz buradasınız biliyorum.
-