İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Baelish Hocam temel kriter olarak kişi başına düşen mal miktarı demişsiniz ama mal miktarını artırmadan sadece kaliteyi artırıncada gerçekte artış sebebidir. İptal olur olmaz biz karar veremeyiz ama edebi adabı bozmadan soru üzerinde tartışmak bence bizlerin kalitesini yükseltir. Bana göre diyerek altını çizerek başladım zaten soruyu tartışmaya.
-
@SonMaliyeci Doğru hocam kaliteyi atlamışım. Sunulan hizmet kalitesi artarsa kişi başına düşen harcama miktarı yine artacaktır. Ancak yine D şıkkı ile bağlanılı olmuyor. Elbette öyle hocam, saygı sınırlarını aşmadan cevap aramak daha doğru. Gergin ve stresli bir bekleyiş var. Yazdıklarımız, çizdiklerimiz yanlış anlaşılmasın, sorulara itiraz edilmiş zaten. Gerisi itirazları inceleyen merciinin elinde.
-
Yarın açıklanır mı?
-
@Pirinçkimirinçki Haftasonu aciklanmaz hocam. Aciklanirsa haftaici aciklanir
-
@Pirinçkimirinçki ben pazartesi mesai bitimine doğru açıklanır geçen sene öyle olmuş hocam
-
@Baelish Pardon bugün pazar sanıyordum ben, pazartesi açıklanır mı olarak düzelteyim.
-
Sorular hemen inceleniyor mu pazartesi aciklanmasi icin
-
@whshw bence onlar iptal edilecek soruları itiraz olmadan da incelemistir bekleyip neye ioraz var hadi inceleyelim demezler
-
@Willsmithh bunu keske sorulari hazirlarken de yapsalarmis
-
@whshw en kötüyü düşünelim cuma açıklanır diye şimdi gün gün beklersek geçmez hocam
-
@Willsmithh galiba itiraz sorularini baska okullardan hocalara gosteriyorlarmis. Belki o yuzden cumaya sarkabilir
-
@whshw bence de
-
Geçen sene 8 günde açıklamışlar bugün tam 8 gün oldu, yarın açıklanırsa şaşırmam arkadaşlar.
-
İtirazların nihai sonucu 15 iş günü içinde tamamlanıyor. Bence haftaya açıklanır süreleri tam kullanırsa kurumlar.
-
@Chapus Soru inceleme fasli o kadar uzun sürmez umarim. Sonucta kitap defter serbest onlara
-
gecen sene sorular aciklanmadigi icin itiraz olmamis heralde biraz daha fazla surebilir
-
@IS-LM geçen yılda vardı soru itirazı ve iptali
-
@Marsiyal umarim acikanir yarin
-
Biraz geç fark ettim ama sınavda kitapçığı B olup sitede yayınlanan A kitapçığıyla soru yerleri aynı değil mi? Sizde fark ettiniz mi? Benim B idi A kitapçığıyla soru yerleri aynı.
-
@SonMaliyeci grup olayi fake miymis