İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@plansız cok tesekkur ederim
-
Arkadaşlar bu birlikteliği görmek gerçekten çok güzel, şimdi ve başvurular bitene kadar hergün bu birliktelik devam etsin 400 kişilik yer açılsın Sgk dan dolayı
-
6135 tweet
-
Herkesin eline sağlık arkadaşlar mükemmel bir etkinlik oldu keşke hep böyle olsa inşallah etkinliğimiz sonuç verir tekrar herkese teşekkürler
-
valla tweet ata ata bi hal oldum. Benim garanti 50 tweet vardır. Yter ki açıklansın da il göçe girebilelim. Ben 85.8 ile başvuru yapıp ümitleneyim mi acaba.
-
@Aslan-Reyiz not paylasimi icin cok tesekkur ederiz hocam.bunlardan sonra akfondaki notlari almaya gerek varmi
-
@adam-simith akfondakilerden çok farklı değil hocam yeterli olur bunlar.
-
@Aslan-Reyiz hocam bu konular guncel konular demi bunlara calismamiz yeterli olur
-
Arkadaşlar günaydın,
Başvurular bugün başlıyor. Geçen sene bu ilan 87 küsur ile kapattı. 226 kişi sınava gelmedi.İİBF'nin ve ilan sayısının durumu malumumuz. Lütfen GİTMEYECEĞİNİZ sınava başvurup vebal almayın.
Aramızda güzel puana sahip ve kaymakamlık idari hakimlik gibi başka başka sınavlara hazırlananlar var. Lütfen HAZIRLANMAYACAĞINIZ sınava ''öylesine'' başvurmayın.
Geçen yıl 226 kişi, başvurup listeye girmesine rağmen sınava gitmeyenler yüzünden koca 1 yıl daha işsizlikle boğuştu, boş gezdi, ilan bekledi, psikolojik mücadeleler verdi. Bir dakika üzerine düşün.
Mesleği iyi araştırın (rotasyon, mesai durumları, sürekli göçmenlerle muhatap olmak, mesai saatinde işten çıkamayacak olmak, servis imkanının olmaması) Gitmeyeceğin bir sınava yapacağın başvuru, bir kişinin hakkını yemek olacak, vebaline girmek olacak, emeğini ayaklar altına alıp çiğnemek olacak. Günahtır, yapma.
-
@Aslan-Reyiz tesekkurler hocam
-
@Aslan-Reyiz Hocam ilanda İdari yargı geçmemiş ama idare hukuku içerisinde soru çıkma ihtimali var mı ?
-
@Piraye_ hocam çok haklısın ama keşke başvuran herkes bu forumda olsa da yazdıklarını görse. Muhtemelen 900 kişinin yarısı bu yazıyı görüp bilinçli şekilde başvuracak kalan kısma ulaşmak mümkün değil. İnsanlar başvurma hakkı olduğu için başvuruyor. Nasıl olsa başka sınavına hazırlanıyorum diyerek bu riski göze alamazlar sınav yokluğunda. Sınavı geçsen mülakat sıkıntısı var sonuçta. O yüzden her şeyi akışına bırakıp hayırlısını dilemek en iyi ve sağlıklı süreçtir. Girecek herkese başarılar dilerim şimdiden.
-
Arkadaşlar biraz empati yapsalar keşke
-
Il goc başvuru yaparken diplomayı nasıl yukluyoruz? Arkali onlu kolaj yaparak birleştirsek olur mu?
-
@nslhn e devlet mezun belgesi de olur
-
Merhaba arkadaşlar , diplomanın PDF formatında yüklenmesi isteniyor basvuruda 2 yüzünü de mi yüklememiz gerekiyor ilk kez basvurucam bilgisi olan Yardımcılı olursa sevinirim
-
@idarihakimmm e devlet mezun belgesini yükledim diploma no filan hepsi mevcut
-
@kemankeşş hocam daha önce başvurdunuz mu bu tarz sınava... kabul edildiğinden emin misin ... kusura bakmayın ilkkez başvuruyorum bilgim yok pek
-
@idarihakimmm hocam bende diplomanın aslı yok 2018 de mezun oldum mezun belgesi var
-
@kemankeşş teşekkür ederim hocam