İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
E Devlet de ki mezun belgesi kabul ediliyor aradım Göç politikalarını
-
@kemankeşş kpss puanını yazamıyorumm?
-
@nslhn yaziyorum ama gözükmüyor. Ayni durumla karsilasan var mi sadece ben de mi oyle ?
-
@idarihakimmm , @kemankeşş cevap vermiş ama SSS'de de edevlet üzerinden alınan belgenin geçerli olduğu yazıyor. https://aybu.edu.tr/gpm/contents/files/SSS(1).pdf
- Başvuru belgelerinden diploma için hangi belgeyi kullanabilirim Aşağıdakilerden herhangi birini kullanabilirsiniz:
- Lisans Diploması Fotokopisi
- Geçici mezuniyet belgesi (aslı gibidir veya
fotokopisi) - E-Devletten alınacak mezuniyet belgesi
- E-Devletten alınacak diploma
-
@nslhn o yazmıyor görünüyor ama yazıyor en son pdf indirdirdiginde yazdığını göreceksin sen görmesende yaz
-
Sgk sonuçlarını bekleyen arkadaşlar lütfen son başvuru tarihlerinde başvurmanızı rica ediyoruz. Sizin için bir şey farketmeyecek nasıl olsa. Açıklanırsa 86 87 altında olanlara da bi ihtimal sınav kapısı görünmüş olur belki.
-
@Hayırlısıı Öyle yapcaz zaten kardesim insallah aciklanir sgk herkes yararlanir bu ilandan
-
@RagnarNurkse Eyvallah hepsi sizin gibi düşünür inşaallah boşuna puanları şişirmeyelim yine sgk başvurusunda olduğu gibi 100'ü aşkın kişi mülakata bile gitmemiş. Bu insanlara ne demeli şaşkınım
-
Arkadaşlar merhaba ben de bu sene ilk defa deneyeceğim puanım 82.9, umudum yok ama yine de başvuracağım. Geçen senelerde gördüğüm kadarıyla kurum mevzuatına ve pasaport kanununa da yer verilmiş fakat bu sene sınav konuları içerisinde bu ikisi yok. Yine de çalışmak gerekir mi?
Uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi açısından da ben akfondan kitapları almıştım. Yeterli mi tam emin değilim ama oldukça kısa açıklamalarla anlatılmış yine de tercih sizin. -
@Baelish teşekkür ederim Hocam
-
@nslhn hocam karşılaşmadığım için bilmiyorum
-
@kemankeşş başvuru formunu 2. Kez göndersem nolur?
-
@nslhn başvuru klavunuzu okuyun en altta yazıyor değişiklik yaparsanız bilgilerde tekrar göndermelisiniz yazıyor
-
@scotillard hocam kesinlikle başvurun umutsuz olmayın
-
@aroma Evet hocam nereden temin edebiliriz
-
*@Aslan-Reyiz yüklediğin videoların indirme sınırı aşıldığı için açamıyorum tekrar yükeleyebilir misin acaba ? böyle bir sınır var mıydı bu arada ?
-
@kemankeşş ilk gonderdgimde mail gelmişti degisiklik yapip 2. Gonderdigimde mail gelmedi sıkıntı oluşturur mu?
-
Geçen yıl 87.7 ile kapatmış... benimde puanım 86.8 Ümit var mı arkadaşlar sizce başvurmasam mı
-
@idarihakimmm gelir diye düşünüyorum hocam. Muhakkak başvurunuz
-
@Atlantiss23 insallah hocam nasip artık