İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@hansmorgenthau heyecanımızı diri tutalim hocam genel müdür yardımcısının aciklamasindan sonra daha aksama olmaz sanirim tek anlamadığım atamalar genel mudur tarafından yapiliyor.diye biliyorum sayın bakana neden arz ediyorlar
-
@Willsmithh son olarak listeyi bakan imzalıyor
-
@malthus_emmi bilmiyordum öğrenmiş oldu , hayirlisi hepimiz cin heycandan vakit geçmiyor
-
Genelde mesai bitiminde mı açıklanıyor
-
Bakan soylu bakanlığımızda personel alim süreci normal seyrinde devam ediyor.Demekki hem bu süreç hem 2020 mülakat süreci olabildiğince normal gidecek.
-
burayi guncel gorunce ufak bi kalp krizi gecirdim
-
@IS-LM suçlu hissettim hocam kendimi Genel müdur yardimcisinin açıklamasından sonra çok hareketlenmedi burası bende ona şaşırdım
-
@Willsmithh tarih kesinlestigi icin olabilir hocam umarim sonu hayirli olur hepimiz icin
-
@Willsmithh hocam herkes nefesini tutmuş bekliyordu sayenizde azcık nefes bıraktık ben de bir hayli heyecanlandım hareketli görünce
-
@Godot37 vallahi hocam son 2 alimda perşembe açıklanmış rastlantı degildir muhtemelen en geç ay sonu dediler bugün için umitliyim
-
@Willsmithh hocam ben de bugün ona bakacaktım hangi gündü diye. İyice istatistik kurumuna döndük
-
Bu saatten sonra açıklanmaz heralde arkadaşlar
-
@nairu heveslendirmek istemem ama 2017 alımı akşam 9 da açıklanmış keza bazı kurumlar 6 7 civarı açıkladı bu yıl
-
@Willsmithh çok geç hocam heveslendim suan şahsen
-
@nairu umut bizi hayatta tutan yegane şey ne yapalım en azından heyecanlı ve umutlu kalırız.Umutsuzluk ve moral bozukluğundan iyidir
-
Bugunu de bitirdik
-
@Willsmithh kardeşim bu sefer beni de heycanlandırdın
-
@sneijder5 biriniz de bir kere beni heyecanlandırın
-
@Willsmithh heveslendirmek istemem ama 2017 sınavı akşam 9da açıklanmış keza bazı kurumlar 6 7 gibi açıkladı bu yıl
-
@nairu 31 mart salı saat 23.59 a kadar her an açıklanabilir sayın genel müdür yardimcisini açıklamasına göre o yüzden her an twtikteyim