İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh inan bende öyleyim hocam sürekli bakiyorum. Hatta o kadar gerildim ki 2018 2020 kavgasına karıştım sanırım az önce guy sayfasında.
-
@nairu gördüm anlayamazsın anlatamazsın , insan önce kendi ailesi sonra çevresi sonra yetiştiği mucadele verdiği toplulugu anlayamadıktan sonra yoldaşların derdi ile hemhal olmadıktan sonra ne anlatacaksin..
-
-
Bikere tam 17 00 17 30 arası çok kritik
-
@Pirinçkimirinçki şu an bütün ülkenin durumu bu hale geldi Allah sonumuzu hayır etsin. Bu hafta heyecan bir hayli dorukta
-
@Godot37 aklımı aldın hocam
-
@ankara0648 Hafta sonu kimse heyecanlanmaz dedim ama korkudan yazamaz olduk yahu
-
@Godot37 hazine cumartesi açıklandı bizimki neden olmasın dedim içimden sonra umudumu yitirdim
-
45 ilk sınavın mülakat sonuçlarını bekleyip de 200 kişilik alımda listede ilk 35 içerisinde olan arkadaşımız var mı
-
Aylar öncede söylemiştim şuan a grubu alımlarında tıkır tıkır süreci işleten her şartta ilanlarını veren belirsizlik üzerinden yürümeyen sistemli olan tek bakanlık İçişleri bakanlığı. Burada Sayın Bakanın çok büyük etkisi var. Bakanlığa tam anlamıyla a'dan z'ye hakim. En nihayetinde göç idareside içişlerine bağlı olduğundan 45 kişilik alimin sonuçları fazla uzamadan açıklanır diye düşünüyorum. 200 kişilik alım ise malum mülakat aşaması olmadı daha dün getirilen seyahat kısıtlamasından dolayı aksayacak zorunlu olarak.
-
@LioN genel müdür yardımcısı ay sonuna kadar açıklayacağız dedi hocam twitterdan
-
@pabloescobarr doğrudur kardeşim herşey hazır süreç bitmiş uzatmazlar daha fazla. Kaldıki ihtiyaçta var.
-
hadi bakalim sonu hayirli olsun son 2gün
-
@LioN sayın genel müdürün sözlerini ciddiye alırsak ki öyle olmalı salı günü açıklanacak en geç insallah
-
Salı günü 45 kişilik olan açıklanırken 200 kişilik olan hakkında da bilgi verirler mi ki mülakat hangi gün yapılır süreç işliyor mu ne aşamada ya da daha uzayacak mı uzamayacak mı diye?
-
@Manchester hocam bilgi verirler mi bilmiyorum ama sürecin uzayacağı aşikar. Haziran öncesi beklemeyin bence. Bir şeyler yoluna girmeden mülakat yapmazlar.
-
@Mambaa saol hocam
-
@Mambaa daha da uzamaz heralde değil mi en fazla haziran gibi olur
-
@Manchester umarım uzamaz. Ama günlük vaka sayıları giderek artıyor. İnşallah daha da artmadan önünü kesebiliriz vs süreç daha da uzamaz. Haziranda virus olayı sakinler diye düşünüyorum inşallah da öyle olur aksi takdirde daha da ertelenebilir. Virüs yayılım seyri her şeyi gösterecek. Tedbirimizi alalım ve dualarımızı edelim. Allah sonumuzu hayr eylesin inşallah dostum.
-
@Mambaa evet önemli olan öncelikle salgının bitmesi gerisi boş öncelikle salgın bitsin ki bir an önce herşey normale dönsün dostum azalma trendine girecek inşallah