İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
arkadaşlar bu gün babamı aramışlar polis oğlunuzun soruşturması var evinize geleceğiz ikamette misiniz diye sormuş bu güvenlik soruşturması böyle mi yapılıyor
-
@beşiktaş ilk 45 kişilik alımdamisiniz
-
hayır 200 kişilik olandayım ben
-
@beşiktaş hangi şehirde yasiyosun hocam
-
kocaeli hocam
-
@beşiktaş ben 45 kişilik alimi bekliyorum böyle birşeyle karşılaşmadım merkezden direk yapıldı güvenlik soruşturması diye biliyorum hocam ama sizin gibi tek tük karakoldan aradılar muhtara sormuşlar diyen arkadaşlarda var neye göre değişiyor bilmiyorum acikcasi
-
bilmiyorum hocam neye göre değişiyor geldiler gittiler işte sorular falan sordular fetö falan sordular ne olacak bakalım
-
@beşiktaş rutin herkese yapılıyor kimine böyle telefonla kimine ziyaret kimine belki bilgisayardan bakıp geçiyorlar mühim değil
-
@beşiktaş 45 kişilik alımdan da sonuç bekliyor musunuz.
-
yok hocam ben sadece 200 alım olana girdim
-
@beşiktaş sizi size sormuslar hocam hakkınızda hayırlısı olsun
-
aynen biraz öyle oldu bence de garip bana sorarsan benden iyi adam bulamazsın zaten ama bakalım hıcam
-
@beşiktaş O zaman mülakat öncesi başlatmışlar süreci önceki 45 kişilik alımda da yapıldı bana da geldiler komşuya sormuşlardı ama bu herkese yapılıyor.
-
o zaman hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin arkadaşlar mülakat da olsun inşallah bi an önce
-
@beşiktaş listede kaçıncı sıradasınız
-
- sıra hocam 87.63 puan
-
- yanlş yazmışım
-
347 hocam nokta koyunca 1 yapıyo
-
@GönülDağıYağmur Aklım gitti be
-
@NeverLetGo arkadaş yanlış başlığa yazmış affedin hocam 2020 ye yazılması gerekirdi