İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
aynen affedin diğer başlığı bulamadım bu gün de polis falan arayınca bi yazim dedim bilen vardır diye kusura bakmayın
-
@nairu sizin 2020 deki sıralamanız kaçıncı sıralarda aralıkta?
-
Bugün açıklansın artık. Kimsede sabır kalmadı
-
@Manchester sizin kaç hocam hangi aralık ya da
-
@GönülDağıYağmur 300 400 arası hocam siz
-
@Manchester 1 ile 34 arası bana da gelen giden yok hocam ilçedeyim birde
-
Sizin sonuçlar bizim mülakatlar açıklanmadı ama müdür yardımcısı sizin ay sonuna kadar açıklanacak demişti galiba bugün yarın açıklanır.bizim mülakatlar mayısa kaldı galiba
-
@GönülDağıYağmur Estağfurullah hocam heyecanlandım biraz sadece
-
Arkadaşlar lütfen 200 kişilik alımla ilgili konusmalarınızı ilgili başlık altında yapın. Herkes sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sizler yazdıkça gereksiz heyecan oluyor. Siz de takdir edersiniz ki günlerce bekleyen insanların sabrı tükenmiş durumdadır. Siz 200 kişilik alım ile ilgili yazılar yazinca herkes açıklandı sanıp heyecan oluyor. Anlayış bekliyoruz sizlerden. Iyi günler
-
@hansmorgenthau inşallah bıgün yarın açıklanır kurtulurz hocam
-
@GönülDağıYağmur ilk 35 desin ha sen aşmış bitirmişsin dostum inşallah atanırsın
-
@Manchester 200lerdeyim hocam
-
@nairu size de gelen giden yok değil mi hocam
-
@Manchester yok hocam bana ikisindede gelen olmadı
-
@beşiktaş sizin çalıştığınız bir yer ya da sahip olduğunuz bir iş yeri filan mı var acaba ya da daha farklı bir statünüz olduğu için filan mı ben böyle eve komşuya geliyorlar vs gibi bir şeyi hiç duymadım ondan diyorum hayırlısı olsun
-
@Manchester banada 2 alimla ilgili gelen olmadı muhtara ve yönetici ye sordum
-
Valla ben hiç bir yerde böyle bir şey duymadım ondan soruyorum ilginç geldi süreç işlesin de nasıl işliyorsa işlesin modundayım ben artık inşallah şu koronalı günler çabuk biter herşey normale döner 45 kişilik alımı bekleyip bu başlıkta yazan tüm arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzce olur
-
bugunde aciklanmayacak heralde
-
@IS-LM hocam bir kerede supriz olup beklenenden önce açıklansa şaşarım "en gec " ay sonu dedin 31 mart 23:59 da açıklanacak galiba ben hatta uzayabileceginden şüpheliyim 2 hafta beklwtseler kimse birşey diyemez sonuçta
-
@Willsmithh evet bundan korkuyorum hocam soylenenler tutmayabiliyor umarim bu sefer tutarda aciklanir bugun yarin