İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
İnşallah açıklanır yeter ya yarın bari açıklansın da uzamasın yeter
-
Sayın genel müdür açıklama yapmasa belki çoğumuz unutmuştuk nisan için olsa bile şaşırmazdik bu açıklama iyice beklenti soktu beni devamlı kontrol ediyorum ..
-
@Willsmithh abi çok net konuştu adam ay bitmeden olacak dedi bizide ister istemez odaklandık
-
@GönülDağıYağmur şunun şurasında ne kaldı canım 32 saat daha bekleriz
-
17.30a kadar umutluyum
-
@nairu 2017 alımında 21.00 de açıklanmış sırf bu yüzden akşam da bırakamıyorum teli
-
@Willsmithh geçen sene 77. Gunde açıklanmış sanırım yarın 77. Gün o kadar istikrarlı olurlar mı acaba ?
-
@nairu vallahi hocam inşallah olur zaten yarın açıklanmaz ise bilinki yandik
-
Evet arkadaşlar bugün ayın son gunu sizce genel mudur yardımcısının dediği olurum yoksa bi bize hüsran olup sarkarmi
-
@Willsmithh Çok ümitvar olmamak lazım hocam normal zamanlardan geçmiyoruz
-
@NeverLetGo twitter olsa Gm yardımcısına yazacagim da twitter kullanmıyorum
-
Ben gönderinin altına yorum yazdım hocam bı sarkma olur mu gibisinden dün akşam bsey yazmadı. Bı kaç arkadaş daha yazarsa dikkatini cekebiliriz. Cevap verirse en azından beklentiye girmemiş oluruz
-
@Willsmithh Gün bittikten sonra hala açıklanmazsa tekrar yazılabilir hocam
-
@NeverLetGo aynen hocam bu kadar net konuştuğuna göre "en geç " diye zaten ufak pürüzler kaldı olacak ki hatta erken böle aciklanavilevek durumdaki yazdı bunu.Öyle inanmak istiyorum ...
-
Bugün açıklanacak bence
-
İyisiyle kötüsüyle açıklansın artık kafada saç kalmadı bu gidişle
-
@ankara0648 sorma kardeşim bioxine başladık
-
odaklanamiyorum.
-
Twitterda paylaşım yapıyor Sayın Gökçe Ok altına yazabilirsiniz yazdım bende
-
@GönülDağıYağmur evet twitter aktif kullanıyor kendisi muhtemelen bir aksilik oldu ise belirtir diye dusunuyorum