İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh Hoşbuldum dostum
-
@whshw siz yine iyisiniz hocam ben ilerde insanlar bu iş il göç mülakatına dönecek diye korkmalarından korkuyorum
-
SGK yı o kadar bekledim olmadı, şimdide İl göç bekletiyor sabrın sonu selamet olur inşallah.
-
Merhaba arkadaşlar
1 Mayıs ile denkleşen bekleyişiniz bu kutsal ve anlamlı günle kısa sürer umarım..
Biz gizli emekçiler iktisadi tabiri ile gizli işsizler için en güzel gün beklediğimiz gün olsun.
Hayırlı neticeler alırsınız inşallah..
Bunu da birakivereyim şuracıkta:)
https://youtu.be/-HrfAcBsgAw -
@aroma
"Boşuna mı sokuldu bankalara
petrol borularına kundak
kurşun işçinin böğrünü boşuna mı örseledi
varsın zındanların uğultusu vursun kulaklarımıza
yaşamak
bizimçün dokunaklı bir şarkı değil ki.
Bu yürek gökle barışkın yaşamaya alışmış bir kere
ve inatla çevrilmiş toprağın çılgarına"
...
"Ben dünyaya doğru yürümekle meşhurum
kökten dallara yürüyen sular gibi
yürürüm kömür ocaklarına, çapalanan tütüne
yürürüm hüzün ve ağrılar çarelenir
dağların esmer ve yaban telaşından kurtula diye
torna tezgahlarında demir.
Yürürüm çünkü ölümdür yürünülmeyen
yürürüm yürüyüşümdür yeryüzünün halleri
kanla dolar pazuları tarladakinin
hızar gürültüsü içinde türkülenir bir öteki
gökleri göğsümden aşırtarak yürürüm"
...
"Saçları dağınık, gözleri uykulu,
Çoraba, tütüne gidenler,
Beni huyumdan ettiniz!
Yorgun gözlerinizdeki acıyı
Dert edindim kendime.
Saçlarını tezgahına yolduranları,
Sıtma gebesi tazeleri görmeseydim,
Boşuna harcayacaktım sevgimi.
Şimdi şu parmaklığın ötesinde kaldı
Bütün çalışanlar;
Teker teker sökülmüşüz toprağımızdan,
Havamızdan, suyumuzdan olmuşuz.
Yaşamaktayız aynı çatının altında
Daha mahzun, daha hesaplı.
Rahat günlerin işçisi olacaktık,
Rahat günlerin şairi:
Bir çift sözümüz vardı
Nar çiçeği, gül dalı üstüne,
Dudaklarımızda kaldı!"
...
"Yüz karası değil, kömür karası
Böyle kazanılır ekmek parası"
...
İşçi çocuğuyum ben, bizler de dirsek çürüttük; memleket, hepimiz için güzel bir gelecek diyerek ve devam ediyoruz mücadeleye. İşçi Bayramı, biraz buruktur bizim memlekette, işçiler çalışır kimi yerde mitingde. Alnının teri kurumadan hakkını teslim etmek esastır dinimce, fikrimi sorarsanız dostlar; politikaya kurban edilemeyecek kadar büyüktür emek, alın teri ve kavga. Siyaset üstü olmalıdır, halbuki öyle değil, kapitalizmin ezdiği emekçilerin kavgası, hepimizin kavgasıdır, olmalıdır. "İnsan için emeğinden başkası yoktur."
Şairin de dediği gibi "anladım neden yorgunluk gülümserlik getiriyor insana"... -
@plansız Son olarak korona günlerinde bile zor şartlarda çalışan emekçilerin de Allah yardımcısı olsun, onlar kimimizin annesi, babası, kimimizin abisi, ablası, kardeşi...Sıhhatleri daim olsun.
Sağlıcakla kalın -
@plansız emek,alın teri, haklı mücadele kutsiyeti amasız ve kimliksiz olan değerlerdir. Emeğin sömürülmediği ,cinsiyetçi iş ahlakının olmadığı, emeğin sermeye karşısında yoksayilmadigi ,hakkın sahibine teslim edildiği bi dünya umudum her gecen gün kırılsa da dayanışmaya devam hep birlikte.
Günlerin bugün getirdiği baskı zulüm ve kandır
Ancak bu böyle gitmez sömürü devam etmez
Yepyeni bir hayat gelir biz de ve her yerde... -
45 ilk sonuçları için Bakan Bey e mesaj atıyoruz arkadaşlar içişleri sitesinde
-
https://www.icisleri.gov.tr/bakana-mesaj Ben gönderdim şuradan gönderebiliriz arkadaşlar
-
Arkadaşlar merhaba ; halihazirda başka bir kurumu kazandığım için Il göç için feragat vereceğim ancak usulü bilmiyorum araştırdım pek bir şey de bulamadım. Dilekçe örneği olan varsa paylaşabilir mi ya da kişinin kendisi de kaleme alabilir mi ?
-
@diesirae oncelikle tesekkurler kurumu ararsaniz daha saglikli olur hocam
-
@diesirae T.C. Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne,
30 Kasım 2019 tarihinde yazılısı ve Ocak 2020 de mülakatı İl göç uzman yardımcılığı hakkımdan başka kurumu kazanmam sebebiyle feragat ediyorum. Gereğinin yapılmasınıı arz ederim. Ad Soyad imza tarih adres ve telefon numaranızı da yazarsınız. Kurumun adresine kargolarsınız. -
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
30 Kasım 2019 tarihinde yazılısı ve Ocak 2020 de mülakatı İl göç uzman yardımcılığı hakkımdan başka kurumu kazanmam sebebiyle feragat ediyorum. Gereğinin yapılmasınıı arz ederim. Ad Soyad imza tarih adres ve telefon numaranızı da yazarsınız. Kurumun adresine kargolarsınız.*mülakatı yapılan
-
Yukarıda arkadaşın yazdığı dilekçe örneğini imzalı şekilde Personel Dairesi Başkanlığına fax ile gönderebilirsiniz.
-
@diesirae öncelikle hayirli olsun meslek hayatınızda başarılar arkadaşın yazdığı dilekçeyi kurumun personel daire başkanlığına fazlayın lütfen Fax da bir an önce işleme girebilir
-
@diesirae hangi kurum hocam feragat ederseniz seviniriz
-
@kemankeşş2 Tihek hocam ; sağlık raporu ve seyahat izni işlemlerim var onları halledip hemen feragat dilekçesini yollamayı düşünüyorum zaten.
Yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim umarım herkes aynı duyarlılığı gösterir iibfliler olarak birbirimize destek olacağız.
-
@diesirae teşekkürler anlayışınız için
-
@diesirae Allah yolunuzu açık etsin hocam. Tebrik ederim, hayırlı görevler şimdiden
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
30 Kasım 2019 tarihinde yazılısı ve Ocak 2020 de mülakatı İl göç uzman yardımcılığı hakkımdan başka kurumu kazanmam sebebiyle feragat ediyorum. Gereğinin yapılmasınıı arz ederim. Ad Soyad imza tarih adres ve telefon numaranızı da yazarsınız. Kurumun adresine kargolarsınız.Adres : Çamlıca Mahallesi 122. Cadde No:4 Yenimahalle/ANKARA
Tel : 0312 422 08 32
Fax : 0312 422 09 00
Fax : 0312 422 09 99
E-Mail : personeldairesi@goc.gov.tr
Fax numarasına gönderirseniz daha hızlı şekilde halletmiş olursunuz.