İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kemankeşş SGK açiklansa çok kişi girmez
-
@Müşrif aynen ne kadar kişi gelmezse bizim için o denli iyi
-
Geçen sene ilan edilmişti ve yanlış hatırlamıyorsam 200 kusur kişi para yatırmamıştı ve haklı olarak bu duruma çok tepki gösterilmişti bu nedenle sınavı gerçekleştiren kurum bu sene açıklamama kararı almış sanırım. Biz sınava girecekler açısından baktığımızda ne kadar çok para yatırmayan ya da para yatırdığı halde sınava gelmeyen olursa bizim için o kadar iyi ancak etik açıdan baktığımızda çok sayıda kişinin sırf bu para yatırmayanların lakaytlığı yüzünden sınava giremeyecek olması can sıkıcı.
-
Özellikle o yüz puanlılara takığım, açıklansa ilk onlara bakarım, gerçekten parayı yatırmışlar mı yoksa bakın benim 100 puanım var diye göstermek için mi başvurmuşlar.
-
Gecen sene ortalama kac kisi sinava girdi acaba
-
@adam-simith 600 civarı kişi girmişti yanlış hatırlamıyorsam
-
Kaymakamlık başlığı Quentin Tarantino filmi gibi, her an masanın altından silahlar çıkıp herkes birbirini vuracakmış gibi hissediyorum. Daralıyorum orada, bu başlık daha naif, insanlar birbirine yardımcı. Huzur buluyorum burada
-
@Pirinçkimirinçki
neler konuşuluyor orda merak ettim -
@sntn35 Meksika Açmazı nedir bilir misin? Örneğin herkesin birbirine silah doğrulttuğu ve kimsenin sonuçta karlı çıkamayacağı bir durumu belirtir. Orası da öyle. Herkes birbirine silah doğrultmuş durumda. :)Şaka bir yana ortam çok gergin orada. Troller, tartışmalar, kavgalar, eleştiriler...
-
@Pirinçkimirinçki biz 6458 imize bakalim
-
Kolay bir soruda ben sorayım biraz saçma olduysa affola
6735 sayılı işgücü kanununa göre mevzuatta Uluslararası işgücü politikası danışma kuruluna yapılan atıflar aşağıdakilerden hangisince belirlenen kurul ve mercie yapılmış sayılır?
A) iç işleri bakanlığınca
B) Dış işleri bakanlığınca
C) İlgili bakanlık tarafından
D) Cumhurbaşkanınca
E)İç işleri ve dış işleri bakanlığınca müştereken -
@errayn
Çsgb c -
Forumda geçen seneden atanan arkadaş yok mudur?
-
@Müşrif d olacak hocam kanunun son sayfasında yazıyor bende şahsen onu yapardım kanunlarda dikkat ettim cb çok az yerde geçiyor geneli hep ilgili bakanlık diyor
-
@errayn Mevzuatta Uluslararası İşgücü Politikası Danışma Kuruluna yapılmış olan atıflar,
Cumhurbaşkanınca belirlenen kurul veya mercie yapılmış sayılır.çok ayrıntı olmuş hocam
-
Rakiplerimi gördükçe biraz tırsıyorum bu sınavdan ya zor geldi bana bu soru hocam @errayn
-
@IS-LM hocam ayrıntı ama dediğim gibi herşey bakanlık 3-5 cumhurbaşkanı vardı bende akılda kalsın diye sordum şahsen başkası sorsaydı çsgb derdim direk
-
@kalendermeşreb hocam zaten zor soru ama belki dedim çıkar sanmıyorum ama birde sınavda ne olacağı belirsiz amaç bilgi paylaşmak ve böylece akılda kalmasını sağlamak
-
Şuan zaten kanun bitiren çok azdır son 3-4 gün soru yazarım bende denk geldikçe istisnai durumlar felan var birkaç kanunda
-
@errayn yazın hocam güzel oluyo soru yokki çözelim hiç sevmedim bu çalışmayı